helg

Uppdateringen blir väl inte på topp här.. Men kommer hem sent vissa dagar, åkt in extra och jobbat och ja är väl inte den piggaste när jag kommer hem så blogg är inget jag prioriterar direkt :)
 
Har haft kaos på jobbet nu när jag skulle lära mig 2 personers områden på 2 dagar. På måndag börjar kaoset på riktigt när jag blir ensam och ska cykla mellan alla dess områden och dessutom ha säckar, moppar och allt de nu är på cykeln, gå in i rätt dörr, städa rätt, rätt dag, hitta ut, hitta och hitta och ännu mer hitta. Ett ord som beskriver dagen och resterande veckor är väl kaos! Vara på rätt ställe rätt tid, osv.. hejja mig!

Ska städa 50 kontor, ca 20 toaletter, konferensrum, labb, kontrollen, entrén, matsal, kök, korridor, trappor, baracker, inne på industrin, fikarum osv osv.. Ja ni förstår.. Men ska väl inte klaga antar jag! Gilla läget och gör det bästa av det tyyyp..
 
I helgen hade jag tänkt sovasovasova, blir väl inte så mycket med det när helgen redan är fullbokad. Imorgon ska vi iväg till torp, inget måste att hänga med direkt men ska kika lite jag med. Sen träffa Sofia och sedan vidare för att träffa vänner på kvällen. Söndag har jag inte mycket bestämt, då kommer jag dock inte kunna sova eftersom det är upp tidigt på måndag! -.- Men söndagen blir nog snabbt bokad snart också!
 
Yes det var det, mycket tjöt och inget vettigt sagt på allt detta, haha!
 
 
 

shopping

Lite slappiskläder som passar bra till stranden! Shortsen är helt underbara! Sitter med shorts, slappa linnet och gosetröja just nu. Den gröna tröjan var inget märkvärdigt så tog ingen bild, bara en tröja som är go att ha sena sommarkvällar. Färgen är riktigt härlig till brun hy! :) Även de orangea shortsen gör sig helt perffa till bruna ben!
 
Nu ska jag fortsätta med grillandet, idag blir det lite söndagslyx!

sneak peak

En liten tjuvkik. Var nere med mamma en snabbis, hon fick även kolla ut ett klädesplagg hon ville ha som jag köper till henne till födelsedagen.
Detta var vad jag fick med mig hem till mig själv. Lite slappis-sommarkläder eller vad man nu ska kalla det. Bättre bilder kommer snart! :)
 

onödigt

oj vad här har ändrats på blogg.se såg jag nu, var ett tag sen jag var här inne.. Hm, jobbigt!
tänkte inte komma med något vettigt, mer kika in för skoj skull.. Och nu somnar jag snart också så får försöka imorgon igen.. godnatt vänner!

tjöt om ointressanta saker

Kommer nog inte ägnas mycket tid till bloggen, men ska försöka skriva så mycket jag kan! Är helt död när jag kommer hem dock, idag var jag i Ödsmål och städade i en stuga, flyttstäd så var en hel del, fick jobbat över.
Har hunnit hem och precis stoppat i mig lite mat, så nu är jag sådär trött som man alltid blir efter maten, eller som jag alltid blir. Sova hade inte varit fel men då somnar jag inte i kväll så blir inget med det. Funderar på att gå över till mormor och morfar och hitta på något så jag håller mig vaken, eller fika som håller mig vaken? ;)

Herregud vad jag tjötar, haha och allt blir typ i punktform..........
Vecka 27 blir det iaf 6 veckors jobb inne på Perstorp, blir bra detta! :)
byeee!

fiskstund/fikstund

söndagsångesten!
Imorgon blir det jobb, upp kl 6 och iväg halv 7 till jobbet. Skönt med 4 dagar bara denna veckan eftersom det är midsommar på fredag. Får se vad som händer, men något trevligt med ett härligt gäng, jordgubbar, alkohol, mat, blommor och allt som hör till får det bli, sol hade inte varit fel men ser inte så ljust ut för det, men hoppas kan man alltid!

Åkte och fiska idag och direkt när jag kom hem åkte jag igen för att träffa fina vänner, saknat dom massor!
Nu ska jag snart med och hjälpa mamma med att städa hydrohallen så hon kan komma hem lite tidigare imorgon. Ska nog passa på att gymma lite om jag hinner.

ja det var ungefär detta vi fick upp, jag fick upp 2 sjöstjärnor också, hur det nu lyckas? Dom är ju på botten, men var rätt strömt så de åkte la upp. Så härlig känsla att fiska

Någon dag blir det att åka ut med båt och fiska, när det är lite skönare väder får det bli av!

tjöt

Hade en toppendag igår, supermysigt. Dock inte lika bra filmer men men.. Kom hem idag runt halv 3 och har sedan dess inte gjort något märkvärdigt. Bror och Sanna kom hit på besök, fikade lite och jag färgade håret på Sanna, superfint!
Imorgon blir det kanske att gå upp runt 7 för att fiska. Ska tjata lite mer på bror, brukar fungera, hihi.. Senare på dagen blir det fika med vännerna! :) Ska bli kul att träffas alla igen!
nä nu ska jag krypa ner i soffan med gosefilt och ha det bra!
Supersugen på fest för övrigt, hoppas det blir något bra på midsommar. Fyller ju år på torsdagen också, hihiiiii på det med!
hejsvej!

bryggan

Hade det mysigt på bryggan med Matilda. Gick och köpte frallor, skagenröra och fika och sen till Eh och köpte Chai latte. Supergott och trevligt!



Nu ska jag snart träffa Sofia också, hejsvej
puss

fika

segar i soffan tills jag tar bussen in och träffar Matilda, antingen någon lunch eller fika. Hörs när jag kommer hem

glädje

en riktig charmör


barnsligt rädd

var hos tandläkaren idag och allt såg bra ut. Fick vara till rätt stor hjälp då en tant(?) satt och väntade på sitt barnbarn och satt typ och skakade så fick jag frågat vad det var och då hade hon tydligen drabbats av någon yrsel som hon får, rätt allvarlig så fick hämtat personal och hjälpt henne till soffan. Dock inte så allvarligt så att ambulans behövdes men det var lite småläskigt. Sen fick jag ringt hennes barn som fick komma och hämta henne. Japp det var tjänsten idag. Ibland är man till hjälp! ;)


gött klädd nu när man inte har något för sig, underbart! Där ser ni även hur håret blev, inte visat eftersom jag inte är nöjd. Jag övergår till brunt så snart jag kan. Snygg min förresten.
OCH jag mår bra igen! Underbart det också!

Såg en asläskig film igår- babycall, kunde inte se klart den för urs vad läskig. Ni kan ju gissa hur många gånger jag kollade så att dörren var låst. Och innan jag lägger mig så säger mamma, "du jag tror jag ska köpa en sådan babycall till dig så du kan höra mig" Elaking. Babycall för er som inte vet är en sådan walkietalkie så man hör när barnet vaknar eller dylikt. Om jag säger skräckfilm kan ni ju gissa vad som händer med den babycallen!
..och ja, jag blir barnsligt rädd när jag ser sådant, ändå fast jag är rädd så tycker jag det är så sjukt spännande. Det är i sådana här filmer man ska ha sällskap. På fredag blir det mer skräck dock med sällskap! :)

världsgott!


fy rackans vad gott! Inte lika gott på bild men mums vad gott!
Sådan gottegris man är idag!
Fina sms får man också från Magaluf, söt vän!
och hej vad allt blev i punktform.
vi hörs imorgon.
och hej överdriva.
puss.
ha ha ha.
okej jag har tråkigt
hejdåååå!

cykeltur

Jag var i STORT behov av choklad så jag var så illa tvungen till att pumpa cykeln och trampa bort till affären bara för den där himla chokladen. Sjuk är jag också, bra där! Ensam hemma och jag behövde den där chokladen och det var SÅ värt det! Fick med mig favoritdrickan också, Lime! mhM!
Så nu ska jag mojsa ner mig i sängen med choklad, dricka och någon film och få mer energi. Har piggnat till massor, ingen feber längre så detta var förhoppningsvis bara en snabbvisit av någon sjuklighet!

Nu ska jag hämta ur drickan som är på kylning i frysen. Har det rätt bra ändå! mys!

inte okej!

Idag blir dagen tillägnad i sängen. Vaknade upp med feber och en inte alls pigg tjej. Tanken var att åka ut till tjörn och se skräckfilm och sedan sova över men verkar inte som min kropp ville det idag. Har ont i kroppen och fryser, jag vill inte bli sjuuuk!

Har laddat upp med blåbärs-soppa och får väl kika runt på bloggar och försöka piggna till, urs.. :(
Kikar in senare om jag orkar

mina favoriter



av världsklass!

we run the night

Oj vad klockan är mycket och oj vad jag borde sova. Facebookchatt håller mig uppe! Ska snart stänga av och sova. Imorgon kommer Sofia en sväng förbi, cykling från tjörn till dödsmål är rätt bra jobbat! :) Funderar på att ta sällskap in med henne imorgon till frisören, kanske ska ta en cykelsväng jag med! Hoppas på bra väder annars lockar bussen!

nattinatti!

if this love will exist in my dreams, don't wake me up




hejhå!
börjar bli trött på detta vädret, jag som hade planer på att ligga och steka hela dagarna, nu blir det sova hela dagar istället. Låg och drog mig i sängen riktigt länge idag, tog mobilen och startade musik och låg och tänkte lite.
Dagen fortsätter i samma takt- ta det lugnt. Kanske ska börja fundera på min födelsedag? Om man ska fixa något här hemma med vänner, 19 är ju inget speciellt men att fira med dom man tycker om är alltid trevligt.

Imorgon har jag frisörtid bokad, inte bestämt mig hur jag ska göra. Klippningen är ju en sak- bort med det slitna. Men antingen slinga blonda slingor eller brunt. Har kollat runt lite med andra vad dom tycker, lite hjälp kan behövas då jag själv inte vet. Tycker blondt är snyggt och fräsch till sommaren, som även de andra tyckte som jag kollade med, så vi får se. Ska prata med frisören och se imorgon också, spännande och alltid lite läskigt tycker jag! :)
Kommer nog bli en del att klippa, men bara jag får bort det slitna och sen får håret växa massor i sommar.

Ska ta mig en sväng förbi arbetsförmedlingen imorgon var tanken också.

På fredag blir det studentfirande för en vän och sedan på kvällen vidare på släktkalas. Mycket kalasande nu!
Puss!

blåtira

Dagen har blivit spenderad nere på torget med vänner, tog min frukost på eat och sen gick vi runt och kikade och hade det bara trevligt i ett antal timmar :) Passade på att stanna extra så jag kunde åka med mamma hem, helst av allt visar jag mig inte med min blåtira, okej den är kanske inte så farlig, men det är det enda jag ser (a) haha fast äh.. den försvinner!

Student resulterar till blåtira!

Jobbigt bara att den blir värre och värre typ, börjar bli sådär fint gul nu också(syns inte så bra på bild)
/ Hejhej panda!

JA!

blev ingen bloggning igår, som var tanken.. Men men nu så!
Orkar inte skriva så kör på bilder istället






1. Jag har haft tråkigt och fulat mig
2. Ätit glass på bryggan med bra sällskap
3,4. Har varit på promenad i solen
5. Jag har sovit hos bror och ägt på mario kart, haha
6,7,8. jag har tagit STUDENTEN, en av mina livs bästa dagar, vilken dag, vilken upplevelse och vilken känsla!

soffläget!

Nu är jag tillbaks igen, har hänt massor sedan sist så tänkte visa lite bilder imorgon.
Nu tillbaka till soffläge, tar igen gårdagen!