#3

Lediga dagen har spenderats med Elvira och kameran i högsta hugg!
Fy sjutton vad kallt det var och fy sjutton vad våra fingrar höll på förfrysa. Vi bestämde oss efter ca 2 timmars foto att gå hem till mig och dricka varm choklad och fika, äta middag och kolla bilder. Och nu på kvällen har vi skypat med världens bästa Frida som är i USA också, vill-dit-nu!! Men nu har Elvira precis åkt härifrån så jag ska nog slänga mig i soffan framför tv en liten stund.
 
Säger godnatt nu också, natti!

Sunshine

Hej vänner!
Vilket härligt väder det bjuds på idag. På min lediga dag!
Denna ska spenderas vid havet med en vän ute i det härliga vädret. Vi hörs senare med bilder, puss


Snälla

Haha jag och min kollega(en av "cheferna") är så snälla mot varandra


trött

Så himlans trött idag. Ändå somnade jag tidigt och har sovit så gott hela natten. Men inte är jag piggare för det?
Men vad gör det? (fint jag fick till det där va) pigg blir man så fort man träffar alla galna jobbarkompisar och festar loss i bilen, haha! Så härligt när man har kollegor som man kan driva med utan att dom tar det fel. Man får ju hugga tillbaks på alla andra som mobbar mig! ;)
 
Aja, annars så är allt bra med mig förutom min rygg som jag sträckt. Hoppas allt är bra med er! :)
 
Påtal om jobb. Städade ett förråd som brunnit. Och fy sjutton vad det luktade, mina lungor kan inte må så bra av att städa bort all den skiten.(som inte ens gick bort) Och medlet ska vi ju inte ens tala om. Har väl frätit sönder mina armar efter det medlet. Jätte starkt och farligt att få på sig men är lite svårt att undvika. Menmen!
 
Nu ska jag slänga in mina jobbarkläder i tvätten så dom hinner torka. Dom ser ut som skam, att komma på ex ett hemstäd och lukta som dom gör och se ut som dom gör är nog inte så checkt!
 
Nog tjatat om jobb. Ha en bra kväll!

Kvällsrunda innan läggdags

Var ute en promenad med vovven och fy sjutton vad kallt. Glad att jag tog mössa och "bävervantarna" som jag kallar dom. Världens goaste!

Nu ska jag sova., natti så hörs vi imorgon igen!


Only you

 

Gå hem

Att gå hem är ju alltid trevligt! Körde en repris från min 18årsdag och gick hem från stationen till ödsmål.
Eftersom det var jobb kl 6 på morgon så hängde inte jag med ut men förfesten var trevlig och jag taggar utgång nästa helg istället.
Bjuder på lite bilder från förfest, hemgång och äntligen hemma för säng och sova! Haha


shopping


Bild 1/2- En tshirt med lite snygga detaljer på axlarna. Kommer att användas till jeans eller en kjol och nedstoppat i kjolen, snyggt smalt skärp, ett par leggins och snygga boots till det.
Bild 3- Gosiga tjocktröjor. En pastellgrön/mintgrön färgad tröja och en vit. Kan även detta ha till en kjol eller jeans.
Bild 4- En svart midjekjol. Kommer att användas till antingen någon festlig topp nedstoppat och ett matchande skärp, leggings och mina boots. Kan även ha en gosig stickad tröja över den (så det blir som om att jag har en klänning under) Älskar den där blandingen. Så söt outfit som även kan göras lite mer cool med enkla detaljer.
 
Ett skärp har även fått följa med men det får ni se i någon outfit någon dag.
kassa bilder men det dyker förhoppningsvis upp lite bättre när kläderna är på!
 
Nu ska jag sätta mig med mamma och brorsan i soffan en stund. Syster kommer även hit idag också :) Imorgon blir det jobb så säger godnatt nu, sovgott vänner!

kika in snart igen

kika in senare. Då dyker det upp bilder på nytt som fått komma in i min garderob!
dyker upp senare ikväll!

Bästa känslan

Blä får gå upp tidigare för att jag ska samåka med en kollega till jobbet imorgon! Vart är mitt körkort i detta läge?!? Okej det handlar om 30 min tidigare men det är mycket när det gäller sömn på morgonen!
Det värsta jag vet är att ta sig upp på morgonen, hej morgonmänniska? Verkligen inte!


alla dess sorter

Trodde jag hade slängt upp detta collage, men nej det hade jag tydligen inte gjort, vad jag ser nu i alla fall.. Men ja, här får ni ett trevligt sista collage av mig innan jag kryper ner. Godnatt!
en skön höstoutfit


Tre enkla

enkelt

 

Veckan hittills

1. Jag har tryckt i mig massa godis, bäst av allt kinderägg!
2. Jag har förälskat mig i Philadelphia Marabou, världens bästa världens godaste
3. Tagit kort på dom fina färgerna ute på träden
4. En mysig kvällspromenad

Imorgon är jag ledig, ska få mig en ny jacka som inte blev av i helgen och sen träffa en fin vän!


Bevis

Bevis på att det är läskigt att slänga sopor! Lyset är tänt och det är en spade man ser när man slänger soporna, hur scary är inte det liksom?
#Att#slänga#sopor#är#läskigt#mördare#kommer.#att#döda#mig#eller#ta#min#hand#med#spaden!!!


Bamse

Han tycker han är jättecool med hörlurar och Bamse i öronen. Nu ska det bli lite smurfparty snart också. Hur trött som helst i väntan på lite mat!
smurf oh'hoj!


Mysig dag

Har haft en mysig dag med bror och hans flickvän! Började redan tidigt då dom köpt med sig frukost och sen gick vi över till mormor o morfar och nu ska vi kolla lite pensionärsjävlar USA och dra igång lite spel också..
Imorgon ska jag shoppa lite med mamma. Ska få mig en vinterjacka och sen ska jag träffa Elvira på em :)
Ska kila nu!


Vårat projekt

Nu efter många timmar är jag och Elvira äntligen klara med våran film till vår vän Frida som är i USA i 1 år. Igår satt vi hos mig till kl 1 på natten och försökte få ihop det, 9 timmar bara igår och sen har vi hållt på med det tidigare. Vi räknade ihop till över 25 timmars arbete ;) . Fick göra om flera gånger för det krånglade och massa annat ville dyka upp. Men det var det verkligen värt till vår vän! Dock fick vi klippa bort en del av den idag för det ville dyka upp ytterligare lite problem. Men vi är nöjda och hoppas framförallt att Frida är det! <3
 
Nu måste jag lägga mig, är dödstrött efter ca 4 timmars sömn och jobb på det. Upp och kämpa imorgon med!
Godnatt!

fall outfit

 
fall outfit
Slängde ihop ett litet snabbt kollage nu innan jag ska krypa ner i sängs. En typiskt "fall outfit" för mig.
Nu ska jag krypa ner och hoppas på att få sova lite timmar innan jobb!
Ha det bra, kram!

 

Do you know that?

Jag tycker det är läskigt att slänga soporna. Ja jag vet, låter ju helt sjukt. Men tänker alltid att det ska komma upp en hand ur det där hålet man slänger soporna i, hur läskigt hade inte det varit liksom och hur troligt är det liksom?
Jag måste ha min mobil bredvid mig när jag sover. Innan var jag alltid tvungen att ha den i sängen bredvid mig. Men nu har jag ju skaffat mig ett litet "bord" vid sängen så nu ligger den där så fint på kvällarna
Jag går nästan alltid runt med luddiga strumpor på kvällarna. Det är ju så skönt med luddiga strumpor. Förstår ni vad jag menar med luddiga strumpor? sådanna som är så mjuka eller har typ sådant mjukt ludd på sig. Ni hänger nog med på själva grejen. Mysiga strumpor på kvällen är vad jag försöker komma fram till.
Jag kan bli "jätteavundsjuk" på dom som tar bra bilder. Alltså typ fotografer som har världens objektiv och världens kamera. Då tänker jag "Jag vill också HA!" vet inte om jag ska kalla det avundsjuk direkt. Men tänker, tänk om jag också hade det. Då skulle jag ta kort på det och det och drömmer mig lite bort. Men tur är väl det att jag kan få inspiration i alla fall! ;) haha
Jag kom just på mig själv att jag skrivit jag på varje mening. Då kan jag väll passa på att jag gillar inte när det enbart handlar om "jag". Men nu var ju detta en sådan grej att jag skulle berätta om mig själv. Men ni hajjar nog vad jag menar.
 
 

Rosa och svart

Köpte dessa lite hastigt idag. Svarta jeans och en rosa gosig tröja som är lite längre baktill. Kommer matchas med antingen jeans eller strumpbyxor och en klänning/tunika under. Ni får se bättre bild en annan dag :)


Projekt idag och jobb imorgon

Idag har jag och E startat ett litet projekt .. Blev tyvärr inte klart idag men vi har kommit en bra bit påväg. Vad det är kan jag tyvärr inte säga än ;)

Imorgon blir det även lite jobb. Känns ju bra när man somnar 4 varje dag. Upp kl 6 för jobb, inte alls lockande ju! Menmeeen...


Dagens vill ha

outfit
collage by me
En outfit jag inte skulle tacka nej till att ha en dag på stan. En söt topp med svarta jeans och guldklocka som piffar upp. Gillar hur man kan bryta av det söta med ett par fräcka skor till.

inspiration

weheartit
Lite inspiration nu på hösten. Första bilden är hur jag vill klä mig nu i höst. Eftersom svarta jeans är snggt till allt ska jag införskaffa mig ett par nya svarta. Goa tröjor i fina milda färger och även i pastellfärgat är vad som ska införskaffas till garderoben.
Guldiga smycken som kan piffa upp outfiten så den blir lite mer chick.

nya tillskott i rummet

massa doftande ljus. Jag är helt förälskad i doften på det röda som är vinbärsdoft, luktar helt underbart gott verkligen. Dom andra är vanilj, en klassisk favorit. Men måste verkligen lukta rätt vanilj. Finns dom som luktar helt kaos också..
 
Sen en klädställning också. vet inte riktigt om den får stanna kvar i rummet eller inte. Kanske skruvar ner den och har med mig den till min egna lägenhet senare :) den får stanna kvar så länge så får vi se på det.
 
mmm vad ljusen doftar gott i rummet! Bäst!

hahahha kolla munnen

Åh underbara bilder som väcker minnen. Hittade denna trevliga bild, urs vad elak jag är! haha
Det var när jag och mina småkusiner var på stranden och såg att denna gubben satt och läste tidning och hade munnen så HELA tiden.Vi drev om det och sa att han kommer få en rand där efter solen. Så sa han till sin unge "Kasperrr du må icke gå på bryggan" och upp med munnen i samma ställning. Vi höll på dö! Och småkillarna upprepade ju "Kasperrr du må icke gå på bryggan!" högt! om jag höll på dö av skratt? herregud..
Och det var inte bara en dag vi såg honom såhär, varenda dag vi var på stranden. Och killarna: HAHAHAHA kolla där är han "kasperrr du må icke gå på bryggan!"

Och JUST DET! haha Alvin, en av pojkarna sa när han kom i vattnet " Linda Linda, kolla där kommer han "Ka..".. eh han med dom fina badbyxorna.. han kom på sig själv att han inte kunde säga så eftersom han hade hört honom. Herregud vad vi skrattade..

Härliga pojkar dom där! :)

Gammal

Haha jösses vad bilder jag har på den gamla datorn. Så kul att kolla igenom sådant :) .. Kommer ihåg att jag var så stolt över denna redigering, svart/vitt bara?
Har en massa fjortisbilder också, den perioden var trevlig xD haha njaaa. Smink på läppar och allt det nu var! Fy!
Men denna bilden är inte från fjortisperioden. Kan nog inte vara mer än 1 och ett halv år sen kanske?
Godnatt nu ska jag kolla serie och krypa ner!


När man var nybörjare

Sitter och kollar massa gamla bilder. Dessa 2 var bland mina första bilder jag tog när jag fick min systemkamera. Den andra bilden har jag varit med och tävlat med och jag blev vinnaren och fick ett filter till min kamera, roligt :)
Dock inte med den redigering som är på bilden nu


Nya

Ett par höstskor fick bli mina idag. Dock lite stora eftersom storlek 37 var slut och jag var i behov av ett par nya nu. Gillar dragkedjan där bak
Imorgon kommer lite annat nytt som fått hänga med, kolla in då

ps. dom är lite smutsiga på bilden för hade dom på mig innan jag tog kortet men hoppas ni överlever


Snart

Bloggar om en stund. Har inte varit hemma på hela dagen i stort sätt. Nu ska jag in och städa hydrohall så bloggar om kanske 1 och en halv timme igen. :) hörs då!


snabbt

Har ingen större lust för blogg nu nämligen så vi hörs imorgon istället. Men för att det inte ska vara helt tomt så slänger jag upp en bild från igår. Men vi hörs imorgon igen med lite bilder och förhoppningsvis något annat kul.


Beautiful day

slänger upp lite bilder här imorgon. Har hunnit med massor idag, foto med Elvira, köpt present till min "plastpappa" och firat honom, ätit massa smörgåstårta och resten av kvällen har spenderats med Elvira återigen. Suttit hemma hos mig och kollat igenom alla bilder, en himla massa blev det.
 
Imorgon blir det mer smörgåstårta då vi ska fira min brors tjej, mums!
Men som sagt, återkommer imorgon någon gång :)

Visste du att

*Jag kan inte stå still när jag borstar tänderna
 
*Jag är helt galen i ljus, tycker det är så sjukt mysigt och fint såhär in på hösten. Kan man ärva att gilla ljus så har jag nog gjort det från morfar. Han är precis som mig, kan tända ljus i hela huset bara för det blir så fint. Lika så min mamma. Doftljus är en riktig favorit. Bara av att köpa ljus kan jag bli alldeles lycklig, nej men det är verkligen kul!
 
*Jag älskar barn. Gosiga små barn, tjocka goa kinder och att kunna sjunka ner till deras nivå utan att skämmas, okej jag brukar inte skämmas. Jag är knäpp oavsett, haha. Nä men dom är härliga, kramgoa och sååå söta. Och deras skratt, herregud vad jag kan skratta bara av att dom skrattar, så härliga.
 
* jag älskar LILA!
 
* Jag började städa när jag var 4 år. Har alltid tyckt det är lite kul. Började städa och packa upp flyttlådor när vi flyttade från våran villa till Hallerna.
 
* Jag minns inte mycket från min barndom, nästan ingenting. Vissa grejer minns jag dock väldigt väl. Men har förträngt mycket också.
 
 

Göteborg och jobb

Sitter på bussen in mot Göteborg, ska möta upp Elvira för lite shopping och säkert en fika på det också :)
Chefen ringde precis också, blir jobb imorgon och på fredag. På fredag hamnar jag på Perstorp, japp stället jag klagade så enormt mycket på en annan gång här på bloggen. Men nej, humöret är inte på topp när jag blir satt där. Inte mitt ställe helt enkelt, finns ju inget tråkigare att bara gå runt själv. Vill ju ha någon att tjöta med. Menmen är väl inte så mycket att be om. Vill ju jobba också. Dock fick jag en stor lust att söka nytt jobb. Eller jag ska göra det nästa vecka.

Och herrejösses vad min mage kurrar. Blir att köpa något att äta så fort jag kommer fram! Stoppar här och hoppas på att få med mig någon påse hem.
Hörs senare!


Tummen ner

Dålig bloggning, kallt och inga bilder som jag tänkte. Men imorgon så!
Ni kan få 2 andra bilder som togs precis nyss. Minen är tillägnad för att det är sååå kallt ute och jag fick ta fram vinterjacka för att gå ut med hunden en kvällsrunda och där sätter jag snart punkt.


Toppen dag!

Dagen började bra med lång vila i sängen, drog mig riktigt länge idag!
Sedan träffade jag fina Matilda för en fika och massa prat. Evelina kom även och tjötade o fikade en stund, trevligt trevligt! :)
Ska få in en dag då jag ska hälsa på i lägenheten också, nu i veckan förhoppningsvis :)

Fick min fjärrutlösare idag också, himla roligt att ha den ju. Bra är den ju också! Fick helt plötsligt världens sug för fotografering igen. Har ju lagt det lite åt sidan för ett bra tag nu, alldeles för längesen jag var ute och riktigt fotade. Fick också en väldigt stor lust att köpa ett objektiv, men dom är ju så sjukt dyra. Helt galet vad tusenlappar man kan lägga på ett objektiv egentligen. Ett för 55 000 hade inte varit fel menar jag. Men är inte riktigt sådant proffs på fotografering så det behövs ett sådant. Men det är inte billigt med objektiv oavsett..
Men men, ska införskaffa mig ett bättre så småningom :)

Nu ska jag kolla på "pengarna på bordet" och sedan "ensam mamma söker" Japp, där har ni mig ikväll, i soffan med choklad och Ben & Jerrys

Bilder dyker upp imorgon, ha utkik om du är nyfiken ;)

Det där igen

Det där seriösa igen. Nu ska jag försöka sova, vet ju aldrig om jobb ringer in mig tidigt imorgon, allt kan liksom hända!

Imorgon ska jag äntligen träffa Matilda också, evigheeet! Men nu fick vi in en dag som passade båda förhoppningsvis. Tanken var ju idag, men bror fick ju åka in på sjukhus så blev lite ändrat där.


Slappklädd

Detta är vad som klätt mig hela dagen. Ingen direkt outfit skulle jag kalla det ens. Men slappt och skönt! Träningsbyxor och slappt linne.
Nu ska jag ta en fralla som jag bakade igår, lite te och facebook på det! Yeyy!


Galet

Okej att alla har varit små men detta, hahah jag blir helt galen när jag kollar på dessa bilder. Det finns ännu värre där mitt ansikte verkligen är runt som en fotboll. Jag skojar inte när jag säger att jag var så fet när jag var mindre att jag kunde rulla fram. Syskonen drar upp det än idag ^^ men det har väl sin charm!
Visar inte det bilderna faktiskt, ni får nöja er med dessa!

jag har hittat mitt påskägg!

syskonbad. Äldsta bror håller om mig

hahaha, toffsen! Inte konstigt att kusinen har en så frågande min mot mig, jag ser ju skrämmande ut!

Men tjaaa!


First time

För någon gång måste ju vara första


Sömn

Nu sover lillen efter lite bokläsning och kli på rygg!
Nu ska jag unna mig choklad, musik och skönt soffhäng!


För vi älskar att baka


Bak

Glömde av att ta kort på bröden så gjorde det nu när hälften är uppätna. Dom blev populära bland hela familjen, kul att dom blev så lyckade. Det tog ju sin tid också.
Just nu försöker jag ha en trött kille vaken, lite tidigt att sova nu. Men det går bra, vi har satt igång lite bakning. Han äälskar att vara med och hjälpa till.
Väldigt trött kille och mina bröd! :)


rullar

Godmorgon/etftermiddag eller whatever you call it.
Jag har i alla fall varit vaken ett tag. Somnade väldigt sent imorse kanske man kan säga men steg upp hyfsat.

Har satt igång en deg, ska snart rulla ut lite frallor tänkte jag. En go lunch får det bli.
Annars, vad händer idag? För min del blir det häng här hemma, kommer lite folk hit så ska vi äta kräfror, räkar, krabbor och allt möjligt. Firar brorsans tjej i veckan, men idag kommer i alla fall dom hit så äter vi och bara har det bra idag. Tårta blir det till veckan eller nästa helg. En go smörgåstårta!

Fint väder har vi också, men jag har ju som sagt dratt igång bakning som snart har jäst färdigt så blir ju ingen fotande som jag tänkte, men mamma stoppade mig och sa "du har ju deg att ta hand om!" Hade jag ju glömt för ett tag, har ju väntat i snart 1 timme på den där jäsningen.

Aja, nu ska det rullas!
Kanske tar lite bilder idag också, puss!

inte seriös

nu kryper jag ner. Har fulat mig tillräckligt och bloggat tillräckligt också för den delen. Godnatt!
 

fin choklad

Har fastnat för denna choklad det senaste, bäst gillar jag den med citron. Raspberry fungerar fint den också.
Sitter och trycker i mig mariame också, alltid en favorit!

Hittar inga höstskor som faller mig i smaken riktigt, får kika mer imorgon. Ska tjata lite på mor ang Ikea också, har även andra ärenden som måste göras också så får se vad som hinns med.
Vi hörs imorgon med förhoppningsvis lite roligare inlägg, lovar inget.

tre färgklickar

Köpte dessa 3 ringar i Turkiet. Kan piffa upp en tråkig outfit med en liten färg på fingret. Nästa som ska införskaffas i 'ringsamlingen' är enkla silver-ringar.
Imorgon hoppas jag på lite Ikea på förmiddagen, har lite som behövs till rummet.
Nu ska jag lägga mig i sängen, tända doftande ljus och kika runt på bloggar, leta efter ett par snygga höstskor och starta Melissa horn!


i min brevlåda snart

en fjärrutlösare. På måndag förhoppningsvis ligger den i lådan. Har länge funderat på att klicka hem denna och igår äntligen i brist på att göra något fick jag tummen ur att äntligen göra det. Har ju funderat fram o tillbaka att egentligen införskaffa mig en bättre kamera men har lagt det lite åt sidan då det inte är något direkt prio 1. Ganska långt ner på prio egentligen så en fjärrutlösare fick jag unna mig så jag kan knäppa lite fina outfitbilder och annat kul.

Så blir förhoppningsvis lite roligare uppdatering snart, så småningom i alla fall ;)
Designen har jag länge funderat på att göra något åt också, men har ju helt glömt av allt det där pillandet och eftersom photoshop är på den andra datorn, min gamla eller ja gammal är den inte egentligen. Batteriet gick bara sönder på den och sen dess, si sådär 1-2 år sen så har jag inte fixat det. DÄR har jag en prio 1, införskaffa mig ett nytt batteri till den. Brorsan ska få hjälpa mig med det där också.

Fy vad jag tjötar, hejdå!

Dagens

Väldigt kassa bilder. Men blir bara en liten titt på vad som klär mig idag. Blusen är lånad från min kära vän Elvira.
Nu sitter jag dock med träningskläder, så himla härligt med träningsbyxor och slappt linne såhär i höstvädret!

Annars idag händer inte så mycket. Ska ev kika på någon present till brorsans tjej som fyller år i veckan.
Och förresten, klickade hem en liten grej igår sent när jag inte kunde sova. kan säga att bloggningen kanske blir lite roligare, visar sen!
Vi hörs senare då jag avslöjar vad som ska trilla i min brevlåda!


bästa!

 

Kanelbullens dag!

Dåså nu tänkte jag babbla här, mest för att jag har tråkigt och väntar på mamma så vi kan spela lite fia. Har som sagt träffat mathilda idag. Köpte med mig lite fika bl.a kanelbullar eftersom det är den dagen idag, perfekt dag! Dock fikar jag hela tiden, spelar ingen roll vilken dag ;)
Hade i alla fall en trevlig stund :)
Annars i veckan har jag spenderat dagarna med Elvira, lite Göteborg, mycket fika eller ja mycket Göteborg också eftersom vi gick lite halvt vilse. Tanken var att upptäcka lite nytt, slutade dock med en spårvagn tillbaka till femman, haha.

Nä nu blir det lite knuff. Hörs imorgon istället!


skärpning

Sorry för dålig uppdatering. Såg att statistiken stigits trots att jag inte bloggat, skärpning nu!

Men än så länge skriver jag inte så mycket mer, ni får vänta tills senare. Ska äta lite sen lunch och senare ska jag träffa Mathilda :)
vi hörs senare istället, hej så länge!