Off

Kommer vara off på bloggen antar jag.. Sover hos brorsan och tjejen. Nu film.

natti

God natt!
Längtar tills imorgon, eller ja tills skoldagen är slut. Tar mig till Tjörn och ska mysa gärnet, komma hemifrån är inte helt fel och till perfekt sällskap är inte heller fel. Ska äta grillat och ha det sådär riktigt bra. Sover inte hemma så blir ingen uppdatering imorgon, möjligtvis innan kanske.
Natti

...

förkylningen blir sakta men säkert bättre, idag har halsen mått hyfsat. Bara förkylningen som sitter i fortfarande. Så idag var jag i skolan och jobbade matte fram till elva och sedan till korvans för god mat och efter det glass, sen var tanken att plugga mer matte men det slutade med besök i affärer och chill i solen, riktigt gött väder, love it!

Jag trotsar förkylningen och ligger ute varje minut som går att utnyttjas. Har försökt jobba matte inför matte c nationella imorgon, kommer gå åt skogen. Tyvärr känns det redan rätt kört..

Ska gotta mig nu på kvällen och så får det bli som det blir...

godnatt


nu ska jag nana! Kan ju säga att jag suger på att plugga, hejja matte c!

nytt+ 2 gamla




de 2 sista bilderna är gamla. Först jag som är speciell sedan min syster


senaste




1. jag och mamma gjorde supergoda burgare, mådde sådär efter dom 2 burgarna- mätt. Men mums!
2.soligt
3.grill med vänner på stranden
4. HAHA, så himla ful, men jag bjuder på den! Jag och mamma var ute och gick en kvällspromenad med hunden och stötte på detta fina träd. Fråga mig inte vad jag gör!
5-6. Hunden är galen i bollar, försöker sig på en lika stor boll som henne typ, haha

mobilblogg

Slänger in ett inlägg från mobilen. Sitter hos Moster och kusinerna, ska käka lite mat om en stund, och senare blir det antagligen en sväng till Mathilda så får vi se hur kvällen slutar..
Var och fikade med Pierre förut också, trevligt och gott med en liten fika. Blev dock en snabbfika då vi båda hade planer, men men.. :)

Annars var tanken att plugga Matte, men får ta det imorgon. Hörde dock att det ska bli soligt vilket antagligen resulterar till att jag ligger och pressar. Men nä, matte ska allt påbörjas.. har ju en hel bok att gå igenom -.-

1 år tillbaka

Har haft en härlig slappdag idag. Tog en promenad med Josefine förut och snackade om allt och inget, trevligt!
Annars har dagen bara gått til att slappa i soffan, helt okej! :)
Imorgon får jag dock ta tag i matten om jag ska lyckas få ett godkänt nästa fredag då det är NP, hejjahejja!

ja, kul att hitta lite gamla bilder. Eller ah, gamla o gamla- 1 år tillbaka.

wild one!

Igår var det bal som gällde, riktigt kul kväll, ja den var lyckad!
Idag mår dock fötterna inget vidare, mycket dans och klackskor går inte riktigt ihop. Kvällen bjöd på mat, skratt, fina vänner, vals, dans och allt som hör till. Ja nej detta trodde jag inte om kvällen, hade inga större förhoppningar men shit vilken kväll. Riktigt nöjd!

Var en lång dag igår med spikat schema. Först upp kl 7 efter 4-5 timmars sömn, hihi. In till frisörtid kl 9, hem och fixa käk, sminka mig, på med klänning, mamma in till torget i sista stund för att köpa sjal som behövdes för var inte det bästa vädret kanske, förutom på marstrand, då var det perfekt! :) Hon kom även hem med ett par örhängen som var riktigt fina, kan visa bild senare eller imorgon.
Påtal om bild, rensade kameran igår för tänkte ha med den som dock inte fick plats i väskan. Hittade en massa gamla bilder som jag kan visa senare :)


Promenad

Hemkommen från solning och efter det en kvällspromenad med perfekt sällskap! :) imorgon är det bal som gäller, köpte det sista förut idag så är hyfsat redo, ska bara bli taggad! :)

.........

Promenad med Soffi och nu ska det skrivas på filosofin -.- Skönt att gå och aggra tillsammans!
asachsgvjafdjsakdn på dig! ååååh! -.-

vardagslyx



myskläder och slapp i sängen. Nybakat bröd och en kopp kvällste med doftande ljus.
Min söta mor ställde sig och bakade gott bröd efter jobbet, så ikväll avnjöt jag en god kvällsmat, så mysigt att bara sitta och äta, kolla på ljuset och filosofera. Ljus är så underbart fint! (a)

Med ena foten utanför



1. Jag lagade god mat igår- couscous, kyckling med champinjoner, ärtor och majs och supersås!
2. Namibia
3. Mys med katt
4. Hoppade in i en dusch när jag kom hem. Tände ljus och startade musik. Haha har man inget badkar så gör man vad man kan.

peppad?

Vaknade med feber och ett huvud som inte ville som mig. Men med tanke på dagen så var jag så illa tvungen att gilla läget och pallra mig upp för att hålla mitt tal och skriva förhör. Tog mig upp och åt frukost sedan la jag mig igen och fick reda på att jag blev erbjuden skjuts till skolan så sov tills skjutsen stod utanför, lyx!
Hoppade i kläder och sen ready. Med andra ord, en inte så fräsch tjej i skolan. Men 2 saker blev avbockade och nu är det väl bara att ta tag i resterande.

Istället för lunch i skolan så åkte vi till Kinan och åt lunch, bättre alternativ!
Nu är tanken att jag ska sova en stund och inte sitta här och klaga över allting. Sedan blir det dusch och ta tag i ytterligare plugg.

sjuk...?

Vaknade av att Matilda kom hit kl 8 och sov en stund, haha! Nä men jag,Matilda och Sofia åkte till göteborg och fixade lite grejer inför balen. Inte långt kvar nu :s Är väl inte jättetaggad, faktiskt. Haha men ska väl bli bra!

Medan Matilda "sov" hade jag lite morgonryck och kastade boll och sjung lite för att försöka vakna till liv själv. Haha. Glodde lite tv och sen åkte vi för att hämta upp Soffi och vidare till gbg. Whopwhop!

Nu ska jag lyckas få in talet i hjärnan. Känner väl lite att det får gå som det går, orkar inte! Statsskicks "förhör" imorgon också och på fredagen kommer det feta provet!

Nu plugg!


skoltrött

är bara förnamnet. Så sjukt stressad och har ångest bara jag tänker på allt som måste göras, ångest när jag tänker på alla krav, ångest när jag tänker på att jag måste lyckas. "Gör denna bra så får du det betyget.." Vart finns energin? Motivationen till att ens försöka, spelar ingen roll. Är så sjukt trött på att det är sådan särbehandling och daltande med vissa elever. Man kan sitta och kämpa med något men lik förbannat får man samma betyg som någon som skiter i allt fullständigt.

Jag struntar fullständigt i vilka betyg jag får nu bara jag kommer ifrån skiten.

Idag stannar jag hemma och försöker dämpa ångesten och sedan ta tag i allt som väntar.
Göra idag:
*Skriva klart talet helt och hållet
* Börja på filosofi-fördjupningen
* Plugga statsskick

Och matten hinns antagligen inte med, 7 dagar missade redan. BLÄ!

dagen i bilder



1. Promenad med hund
2. Gosig katt
3. Plugg fast bara på kvällen( dagen ska gå till annat. Regel: det är fortfarande helg. Den regeln spricker dock lite idag eftersom jag inte har något val, men kvällsplugg fick det bli. Fick gjort en hel del. Skrivit ett tal om drömmar som ska hållas på onsdag och även lite provplugg på statsskick -.-
4. Kvällsfunderingar

Och så mycket mer än detta har inte hänt idag. Lite solning och kramat syster som begett sig hemåt igen.

01.37

Men du försvann, gled ur min hand
vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten.

nu somnar jag, natti

broccoli?

för er som inte visste så är jag helt förälskad i broccoli. Fick precis sådant riktigt sug efter just broccoli så blev till att koka en kastrull och nu ska jag njuta av mina broccoli med smör och salt! Mums! Och hej vad mycket "broccoli" det blev nu...

Annat som jag är helt frälst i är keso och brysselkål och massa annat såklart. Intressant? haha!