If you dare come a little closer

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given

Hoppas allt är bra med er kompisarrr!


2

Var ute och fotade med Elvira igår. Men eftersom datorn är trasig är det lite svårt att få fram bilder. Men har lyckats få över dom till mobil. Dock behövde jag ändra formatet/pixlarna extremt mycket så inte alls samma kvalité, men men..
Här får ni 2 från när jag var ute på isen, så läskigt, haha!


Fotoväder

Vilket väder vi haft idag och har! Var ute och fotade med min fina vän Elvira, det blev en del fina bilder. Men det får dyka upp senare för måste byta lite kläder och sen åka vidare och träffa tjejkompisarna, rosa tema ikväll var det sagt också. Är ju inte den som bär rosa så sa att jag kommer med chockrosa trosor, det får räcka. Men så såg jag att jag hade ju en chockrosa tröja, så så får det bli.
Tanken var att bada tunna ikväll också men fick bli ändrade planer men middag tillsammans med vännerna lyckades vi med i alla fall.

Kameran är med så blir nog lite bilder, pusshejjj

Kunde ha skinnjackan på mig när vi fotade, skinnjacka!!!


Lite kul!

En vanlig sms konversation med "chefen"


kvällsmat

Mamma testade på att göra dumplings(Dim sum, gyoza), något kinesiskt vad jag förstått. Riktigt gott. Innuti degen så är det köttfärs och vitkål och en massa kryddor som jag inte har någon aning om. Gott var det i alla fall. Så lite kvällsgott innan man ska sova fick det bli. Nu ska jag trycka i mig lite banan och choklad i ugn också, mumma!

Sleten

Trött och sleten efter jobb, japp!
Har massor som behövs göras också, orkar inteeee. Fel dag, fel humör, fel människor, fel fel allt är bara fel idag. Ännu mer fel att jag ska börja kl 6 imorgon, 2 Tim dammsugning direkt på morgonen, ja men visst! -.- annars brukar det bara vara 1 men meeeen. Blir så trött på människor ibland.
Hej och hå och en sliten linda nu då


en outfit

solblekt hår, brun hy, guld och färgstarka färger. Please ge mig sommar nu.
I sommar kommer jag bära mycket guld, söta kjolar med instoppat linne, snygga shorts, slappa linnen, converse. MH sommar nu tack.
 
Halsbandet är förövrigt nytt.

tell me now you know

Dagens planer är att försöka ta det lugnt och ladda inför jobbveckan. Är lite sugen på att fota men får se hur långt jag kommer med det, har en del som måste göras.
Blir det bilder så dyker det nog upp något här senare ikväll. Ska även klämma in ett styrkepass i eftermiddag också, så härligt att få lite träningsvärk.
 
Nu ska jag dra igång lite sen lunch och sen kanske ut och ta kort, eller om det blir inomhus idag kanske. Får se vad som blir av det hela. Hej och hå vad allt blev i punktform och himla ointressant.........

Väntar

På the busssss och det är kallt


stay


ungefär så.

Kämpa

Har satt igång med lite styrka nu. Har ju verkligen tappat allt sen jag slutade med cheeren. Då var man rätt biff om jag får säga det själv.
Och tränar då verkligen inte för att gå ner i vikt, tvärtom. Ska ta mig upp mot mål och skaffa lite former tänkte jag nu. Kämpa! Har ju redan sen jag börja jobba tagit mig uppåt, heja!

Vikten är inte det viktiga, inte alls faktiskt. Bara du är nöjd med din kropp


sovmorgon och mycket prat om badhus

ÅH så perfekt. Sitter i sängen med lite varm choklad och frukost. Jag är inte på jobbet än? Fick faktiskt mig en sovmorgon till 12 idag. Både positivt och negativt faktiskt. Kommer ju aldrig kunna somna ikväll. Varför gick jag inte upp tidigare då? Tänker jag med på nu i efterhand. Men jag ääälskar att sova och hur ofta har jag haft sovmorgon, typ aldrig hänt. Och var hemma strax efter 12 på kvällen igår, ingen röst kvar typ och speedad till max typ. Men jag borstade tänderna direkt och hoppa i säng. Kvällsmaten tog jag på McDonalds så var bara att lägga sig och sova. Var ju faktiskt huur trött som helst. All den energin man hade var typ överskottsenergi, haha.

Shit vad jobbiga alla tyckte att vi var. Fast, folk skrattade faktiskt en del åt oss. Så lite underhöll vi ju. Jag fick världens idé med sånna "ryggpuffar" eller vad man kallar det, ryggplattor som man spänner runt magen? Sånna spännde jag fast över typ hela mig. Hjälm är viktigt också, haha.
 
Sen fick vi en till grym idé Vi testar spänna fast Mathildas armar och ser hur långt hon kommer i vattnet, JA! haha det gick asbra! Såg ut som en död fisk typ.
 
Aja, riktigt rolig dag med underbara vänner. Nu måste jag fixa innan jag drar mig till jobbet. Tänkte jag kan komma lite tidigare och hjälpa till när jag ändå kom försent igår. smart!
hejhå!

yeahyeah

Hallåå.
Sitter med min goa mjukisdress i sängen och bara gottarrr. Sitter och skrattar för mig själv lite också, haha. Kollade just alla små klipp som jag och Elvira spelade in till Frida som är i USA. Haha så söta. Så kul att vi fått med våra diskussioner och bitchblickar till varandra som man trodde att den andra inte såg. (oops syns ju på kameran)
 
Annars så fortsätter jag kämpas med min förkylning. Halsen känns faktiskt lite bättre redan, YES! Får hoppas det håller i sig. Imorgon ska jag ju till Vännersborg och bada på badpalats, haha fan vad kul det ska bli! Åker direkt efter jobb så får packa med allt som ska med nu ikväll. Efter allt stim i vatten så kopplar vi av med "vuxenkväll" som innebär olika oljor för olika sorters behandlingar i bastu och relaxbad, fy vad gott. Hemma rätt sent imorgon så vi hörs på torsdag då. HAJ!
 
 
 

varför inte?

varför inte ha det lite gott på en måndag som denna.
Lite dumlekakor, lite bröd och lite dumlecrisp. Glömde jag nämna dumle? Dumle är det bästa, eller dumlecrisp är det bästa. Var tvungen att svänga in på affären efter jobb för att få med mig en crisp-påse hem, fy vad gott. Mamma hade bakat gott bröd och jag bakade lite dumle kakor, med hjälp av min moder. Men det låter lite bättre om jag säger att jag har gjort dom. Men jag har ju typ gjort dom, i alla fall hälften.
 
Idag fick jag ett himla bra samtal på jobbet också, full rulle kanelbulle!
 
Nu ska jag snart sooova. Lite kvällis, avkoppling och nattsms. Tjarååå!

varför inte klaga lite när det ändå är måndag.

Har inte tid att bli sjuuuuk, har åkt på en förkylning som börjar bryta ut. Men till vänersborg ska jag ta mig på onsdag, utgång i helgen (förhoppningsvis, tänker ta mig dit oavsett om jag är sjuk. haha desperat) Annars så måste jag hålla mig frisk för en himla massa saker som jag har att göra. nu måste jag springa över till mormor och morfar med lite mjölk, dom ligger sjuka. Så vi hörs senare igen! Puss

Nu ska vi ha barnsligt kul


Trotsar

Trotsar halsen och åker och hjälper brorsan att storstäda. Dom ska ev göra lägenhetsbyte så ville hjälpa till att fräscha upp det lite. Haha får aldrig nog!
Hörs väl senare!


Sängliggandes

Har sovit över 12 timmar inatt. Gick och la mig tidigt och slocknade direkt. Känner att det var behövligt, känns fortfarande som att jag inte sovit dock. Och jag kämpar mot min hals idag, så blir en sängliggar-dag idag.
Tummen upp för att ligga i sängen, tråkig min för att jag har ont i min haaals :(


Te amo!

Lunchade på Te amo idag, himla gott! Man får ju unna sig lite gott när det faktiskt är fredag också :) Så skönt att jag slipper jobb i helgen också. Känner att jag behöver sova ikapp lite timmar man missat det sista. Denna veckan har varit kämpig på morgorna.
Ikväll blir det räkor och mys, gottttt! :)

Får se om jag dyker upp här sen igen, ha det braaaa!

Godnatt!

Trött och sleten. Tänkte äta lite kvällis och sen sova. Känner hur jag sakta men säkert börjar bli sjuk också, fy! Jag som trodde jag kunde klara mig ifrån det.. Blir nog lite roligare uppdatering imorgon förhoppningsvis. Ska försöka ge mig på lite fotografering i helgen också. Om jag orkar eftersom det eventuellt väntas jobb, kämpa!

mysigt!

Satt och fikade länge idag efter jobbet. Så underbart att bara sitta och prata, fika, skratta och ha det sådär alldeles bra. Fika direkt efter jobb kan vara något av det bästa sättet att koppla av på. Hade ombyte med mig idag dessutom så jag slapp sitta i jobbarkläder, skönt!

Lyckades även få med mig lite nya underkläder och mojjbrallor(? haha hörde själv hur fult det lät, men mjukisar) Sån fin rosa pastellfärg också, mysmys!

Nu ska jag hoppa in dusch, fixa för morgondagen och äta lite.
Hörs kanske senare!

please, summer now!

 
summer look
 

 
solblekt hår, förhoppningsvis långt dessutom, brun hy, starkt nagellack, guld och slappa sommarkläder. Sommar tack!

jag vet nåt som inte du vet

Så modigt, får gratulera
I dina skor skulle jag lätt kapitulera

surprise!

Godmorgon!
Igår var det fest för Sofia som väntade. En överraskningsfest faktiskt så därför jag inte kunnat nämna något om det. Men vi har planerat för fullt och det blev lyckat. Hon blev glad och överraskad, precis som vi ville :)
Sen blev vi nedkörda till harrys vid 23. Har väl varit med om en bättre utgång om man säger så. Pinsamma 94/95:or som man bara skrattar åt, jösses! Människor asså...
 
Haha men vi gick lös på dansgolvet sådär härligt oseriöst istället.
 
Men förfesten var lyckad och det var kul att träffa alla igen :)
Ni får ha en så bra söndag så länge så hörs vi kanske senare igen, bye!

DOG

DOG just lite när jag vaknde och kollade på mobilen.
/hyper tjej

5

* Jag hatar att jag inte kan sluta kolla på gammalt. Asså typ sms, meddeleanden osv. Har jag tråkigt, lyssnar på musik kan jag dra fram en fbchatt/sms konversation och sitta och bläddra igenom hur mycket som helst. Kan liksom vara att det är kul att läsa vad man skrivit eller bara att man är dum och tänker för mycket ibland.
* Stör mig på människor som inte vet vad skratta innebär. HUMOR? existerar det hos alla?
*One last breath med creed, bra låt. Relaterar till den väldigt mycket då jag hade en crush på en kille. Som spelade den låten på gitarr. Brorsan hade en fest och jag typ dog efter det. Bra låt i vilket fall.
*Lyssnar mycket på vad texter handlar om. Gjorde aldrig det förr, var den bra lyssnade jag på den. Men nu, handlar den om sorgsen kärlek så måste jag typ känna det för att kunna lyssna på den och tvärtom. Inte alltid dock, beroende på humör tror jag.
*Sega människor, asså svarar segt. NJA! Men nu är det ju bra svar så är acceptabelt
 

Fredag kväll

halihallå.
Så himla trött idag, tänkte ifall ni ville veta det. Skönt med fredag i allfall. Ska sova länge imorgon och bara ta det lugnt. Kanske hälsa på kusinerna eftersom stora kusinen fyller 9 år, Slog mig tanken precis, 9 år!! Jösses vad stor han blir.
 
Annars då. Haft huvudvärk i 3 dagar nu. Och nu när jag kom hem från Mathilda så fick jag typ springa in till sängen och lägga mig med vetekudde då magen inte ville sammarbeta.
 
Åkte nämligen direkt till Mathilda efter jobbet. Suttit där och bara tjötat och sällskapat. Pratat massa tjejsnack. killar, utgångar vi haft och massa sånt där viktigt man måste prata av sig ibland. Och ett besök på Mcdonalds blev det också, trevligttrevligt.
 
Så nu tänkte jag hoppa in i dusch och sen i säng. Bara ta det lugnt och hoppas huvudvärken vill ge sig snart. Varje dag, varje kväll har det varit samma huvudvärk, åh blir så trött.
 
Godnatt med er då!