uttråkad och en massa tjöt

Jobbigt att behöva säga det men sommaren börjar närma sig slutet. Att behöva dra på sig jeans och dylikt känns lika jobbigt varje gång, vill gå barbent, gå barfota och allt som hör till.
 
Men hösten är ju en rätt mysig årstid som innebär ljus, mörker, mys, regn osv. Mysigt så länge man vistas inomhus tycker jag allt. Har även passat på att köpa lite mysig höstinredning faktiskt. Goa filtar, doftande ljus och nya sänglakan.

I helgen blir det mer shopping. På lördag morgon tar jag och Sofia en liten roadtrip till Ullared. Förhoppningsvis kommer jag hem med mer inredning till rummet, lite klädesplagg kanske(ingen fantast av deras kläder riktigt) men enkla plagg åker nog med. Är framförallt ute efter inredning till rum så som massa mysiga kuddar, tavlor, ramar till mina förstoringar och lite smått och gott helt enkelt! :)
Direkt när vi kommer hem blir det att göra iordning sig och fixa sig för kvällen då det väntar utgång på harrys, ska bli riktigt kul!
 
Har även bokat frisörtid imorgon, blir klippning och slingor :)
Herrejösses vad jag babblar på här såg jag nu, haha! Förresten, nästa vecka åker jag och mor till grebbestad och shoppar yttligare, ska bli kul!
Lite som fått följa med på det senaste dagarna. Parfym, vita byxor med guld-detaljer och moroccanoil till håret. Så kallade "magioljan". Har bara testat oljan 2 gånger men vad jag känt av så gillar jag oljan skarpt redan!
 

senare

Hej nu är jag tillbaks här igen. Slänger in ett inlägg senare ikväll, har lite grejer att små pyssla med nämligen. Hörs ikväll

busen!

Jag bjuder på dessa! Jag och buskillen Lukas hade lite roligt med mobilen här om dagen :)
 

one more night

hej och hå!
Kommer inte dyka upp någon bloggning denna veckan så kika in nästa vecka igen! just so you know :)

Jobbet går bra, väldigt mycket att göra- ca 100 bodar i göteborg är gjorda idag, imorgon blir det upp kl 4, hallå det är mitt i natten?! Galet! Ska vara i "bilen" som man kallar det resten av veckan(orkar inte förklara vad det innebär), så tidiga dagar fram till helgen. Torsdag/Fredag ska jag upp kl 5 iaf, liite bättre!

Nu är väl dom flesta på Liseberg och avnjuter Melissa, som jag med hade velaaat!
meeen, nu ska jag kura ner mig i soffan med min feta godispåse och ha det gott innan läggdags
bild från förra året, min dag med vänner, 18 år!

glädjespridare

fina killar, favoriter!

foto med mamma

mamma gjorde sig ett försök till att fotografera. Så himla bra att hon pratar med mig samtidigt så jag kollar upp mot henne, men aja! Hon är så duktig så min lilla mor :)
en bild från igår när jag var ute och fotade lite på kvällen
Har haft en go dag i solen med kall cider och massa sola!
 
Urs, vill inte ha söndag imorgon, söndagar är sega och innebär söndagsångest för att man inte vill upp tidigt!
 

crazy girl!

Tog med mig stativet ut och fotade. Kanske dyker upp fler bilder imorgon, men satt mest vid havet och avnjöt solnedgången högt upp på berget!
På måndag nalkas det jobb igen, kämpa 1 vecka sedan ledigt. 1 vecka då solen kommer steka massor har jag hört, men men.. Har gottat mig varenda soltimme som kunnats så.. Ska bli trevligt att träffa dom på jobbet igen så sätt!
Nu ska jag inta sängläget, tända mitt nya doftande ljus och njuta till fullo!

people help the people


tänk om man kunde spola tillbaka tiden, ytterst lite och rätta till saker som man kommit på på vägen. När man insett att det redan är för sent.