Behaglig fall-outfit

Luckiest girl


Luckiest girl

Trött, trött, trött! Ungefär det man hör ifrån mig när jag kommer in här och skriver. Ändå la mig tidigt igår och somnade runt 22. Undrar hur jag lyckas vara så sjukt trött idag då. OCH hur ska det gå imorgon då jag ska upp klockan 04.00.................vill inte till det där himla stället, usch på kexen och ännu mer usch på människan! Där har vi en som går en på nerverna!
 
och snö har vi också, fy sjutton! Blir ännu mer mobbad på jobbet bara för det.. Får snö på mig när jag sitter och har lunch.. Men hämnden var ljuv, HA, rätt åt honom!

Slänger in en bild på min fina vän och jag. Det vädret hade varit helt perfekt nu känner jag.
Nu ska jag ta och göra lite gott te och fika lite kakor! Mums!

En stund på lindex

Var och fikade med Elvira och Sofie idag, mysigt!
Hamnade på barnavdelningen bland legot, haha! Och jag vart helt förälskad i alla söta bebiskläder. Brorsan och tjejen får skaffa barn nuuu! Haha nä men efter 7 år tillsammans förväntar jag mig en knutt snart! Har påmint dom, ifaaaall det skulle vara så att dom glömt att jag älskar barn!
Natti


Fast jobb!

God eftermiddag!
Trött som sjutton efter 3 timmars sömn. Jag vet ju någon som kommer sova gott ikväll i alla fall. Det jag ville säga var att jag bara kommer uppdatera lite snabbt och sen blir det inget mer idag. Aja..

Annars så har jag haft en vanlig jobbardag förutom att jag fått fast anställning den 16 dec, som jag insåg var en söndag. Men chefen är lite snurrig så antar han menar 17:e . haha..
Perfekt att veta att jag kommer jobba mycket nu. Att inte behöva vara osäker på när man ska jobba eller ej. Perfekt när jag ska boka resan snart. Perfekt till körkortet. Perfekt till lägenhet. Perfekt, perfekt, perfekt, perfekt!

bra helg

Haft en toppenhelg verkligen! Mys på restaurang och en massa mer mys!
Idag har jag strykit lite gardiner, kalla mig gammal/vuxen vad som helst. Men japp, julgardiner har strykits och andra förberedelser har tagits fram. Snart första advent och då dax för att ta fram julpynt i fönster och annat mysigt!
Lilla Linda med långt fint hår och skev lugg, jappjapp!
 
Nu får jag krypa ner i sängs. Jobb om några timmar!

Två

Resultatet från målningen blev helt ok! Inte överdrivt nöjd men jag ger det godkänt eftersom det var ett himla bra tag sen jag faktiskt målade lite seriöst.

Tomteskum kan man verkligen inte få nog av. Jag kan inte få nog av allt som innehåller socker! Provade även dumle delicatobollar, helt okej! Som sagt allt som är sött går ner ;)

Just det. Hade världens pizza sug förra veckan. Och nog räckte det inte med att jag tryckte i mig en hel pizza en dag, nä utan jag tryckte i mig 3 hela på 1 vecka! Haha otroligt men kunde liksom inte motstå att beställa pizza! Brukar bli att jag lämnar en bit, men inte! Familjepizza nästa gång tror jag ;) hur jag kom in på detta vet jag inte ? Haha


Nov. 19, 2012

Projektet är igång. Ska ta fram målarsidan och se om det finns något att få ut! Var ett himla bra tag sen jag ens satt och försökte. Ger mig på något enklare först så får vi se om det dyker upp!
Musik, ljus, juice och glass vid min sida!


Kämpar

Ja, kämpar för fullt med denna hals. Röst som inte vill komma! Blir galen på detta snart -.-
Nacken vill inte bli bra heller. Det går bra nu känner jag!

Bilder på vad jag köpte får vi se när det dyker upp.(om det nu gör det)


Lyx!

Tänkte jag får slänga in ett snabbt inlägg, hejhej!
Har inte riktigt haft tid att blogga och inte heller ork. I fredags var det 12 timmars pass på jobbet- kexen. Tappade rösten allt mer och mer och nu sen i fredags är den borta. Tappar den så fint då och då -.-
menmen.. Jag överlever!

Igår satt vi på restaurang hela kvällen och idag har jag blivit allt för bortskämd. En heldag i Grebbestad med restaurang och shopping. Kom hem med både det ena och andra. En ny jacka, tröja, träningströja och en slapp t-shirt. Weee! :D och jag ÄLSKAR min nya jacka. Bilder kommer så småningom!

Nu tänkte jag hoppa i soffan framför tv med glass och annat gottit,
ha det bra, hej!

say hello

hejhej!
Vilken seg dag det har varit idag! Klockan rör sig knappt känns det som, skönt är väl det också ibland!
Var och fikade idag, massa tjöt i timmar och herregud vad fort det hann bli mörkt. Ändå är klockan ingenting känns det som och det blir så mörkt så himla fort. Dock inget emot det, mörker är bara mys så gör inte mig något så sätt!
 
Imorgon är jag ledig så får se hur den dagen spenderas. På kvällen blir det bio i göteborg också, myyys! Hoppas på en ledig dag på även fredag då den går sent och jag kommer inte hem förens sent på kvällen!
hejhej bror!

5 things

* När jag var mindre så var nog det bästa jag visste att läska människor, haha. Det var så illa att jag till och med gömde godis för att sedan ta fram det när mina kompisar hade ätit upp det. Då skulle jag sitta där med mitt godis medan han/hon inte hade något kvar. hahaha, så elak var jag!
 
*Jag är extreeeeeemt kittlig.
 
*När jag var mindre spelade jag alltid in mina redovisningar som jag skulle hålla för klassen. haha, Elvira har säkert 100 likadana filmer som vi spelade in när vi övade.
 
*Jag hade fobi för röda läppar, ni vet under den där härliga fjortisperioden då man hade 7 lager med foundation på bara läpparna.(skratta ni bara, för det gör jag också nu) Gick till spegeln säkert var 5 minut för att kolla så dom inte var röda. Typiska repliken som jag och Elvira sa: "Åhneeej, är mina läppar röda?" och så sätter ni in en fjortisröst på det, mmm fint!
 
*Frågade faktiskt en kompis om den sista punkten. "Du har alltid mörkt i ditt rum. Istället för att göra som normala människor och tända när folk kommer då släcker du istället" haha, japp det stämmer! Men är ju jätte härligt att sitta i ett mörkt rum med doftande ljus, så det så!

Guld

Har köpt lite kärlek, en guldklocka!
Bättre bild får ni senare eller någon annan dag


galen bild (tidsinställt)

vad roligt det är att hitta massa bilder bland alla mappar. En bild som togs av min lilla kusin för cirkus 1,5 år sen. På bilden är kusin och Jag.

smile

smile, it will either warm their heart or piss them off
 
Hittade denna bild  från förra året om jag inte minns fel.
Godnatt!

Annorlunda

yepp, ser lite annorlunda ut här. Men håller på pillar med designen lite. Det får se ut såhär någon dag till.
Håller på somna här också.

Tung dag på jobb så idag ska jag sova tidigt.
Godnatt på er, dyker upp något här imorgon istället.

put on a happy face?

 
fashion
Slängde ihop ett snabbt kollage. Hade inte tackat nej till att gå runt såhär en regning dag som denna. Har fastnat lite för hunters faktiskt. Så enkla men snygga. Ett par stövlar som sitter tight, tighta jeans och i detta fall en enkel t-shirts, like a lot!

OBEY

Igår var det firande av vän som gällde. Blev riktigt kul faktiskt, trots att vi var lite negativa i början. Men blev bättre och bättre och jag hade riktigt kul. Utgång lite oftare får det allt bli, glömt av hur roligt det är ju!
 
Ska snart ta mig över till mormor och morfar och sällskapa dom lite. Ska kolla på "så mycket bättre" ikväll också, det är ju sååå bra det programmet. Haha! Nä men lördagens höjdpunkt ju, nästan!
bjuder på denna random bild från igår. Mer behövs det inte bjuda på. Haha!

AUSSIE

Inskaffade mig lite lyx för håret idag. Har både hört och läst att detta märke ska vara riktigt bra så tog chansen idag att lägga lite pengar på håret.
 
1.Schampoo 149:-
2.balsam 149:-
3.inpackning 125:-
 
Nu ska bannemej håret få lite kärlek så det växer som ogräs!
Får hoppas på att detta ger lite resultat, återkommer med det i ett annat inlägg.
tjohej

hejhå

Här har det inte hänt så mycket nä. Men är mycket som ska hinnas med. I måndags fyllde äldsta bror 27 så har försökt få ihop allt med honom. Tanken är att han ska bjuda på sushi till familjen och mormor/morfar, får se hur det blir med det hela. Och på fredag ska jag fira min vän Sofie med ett par vänner, då blir det middag tillsamans, pc och sen utgång till excet, mycket trevligt! Fick dock reda på idag att det kanske flyttas till lördag istället, men märker det imorgon :) Då blir det andra planer med andra vänner istället, så bra blir det oavsett!
 
Annars då? Jobb rullar på för fullt och allt ser ungefär likadant ut som det brukar göra. Så vad jag ska skriva har jag ingen aning om, uppdaterar bara för att hålla igång lite.
 
Imorgon ska jag träffa Mathilda också, blir bra detta. Fullt upp hela veckan! :)
Så himla trött idag, säng tidigt är en sak som är säker i alla fall!

Det är du som väljer vem du är


Bilder tagna 2009
 

Looking good

Ögongodis lite såhär på kvällen

Före/Efter

Har inte pillat med photoshop på flera år. Men nu idag testade jag lite och lekte med en bild. Tyckte resultatet blev rätt häftigt. En liten mystik i bilden och annan inlevelse i den. Var kul att testa lite igen, har ju glömt allt nästan. Men får dra igång det där snart igen.
 
Ville även få bort den orangea väggen där bak. Hemska vägg som ska göras om snart! Så tonade ner den och satte samma mystik i den som resten av bilden. Ljusade även upp Lukas lite så han kom i fokus.
 

Mitt bästa för dig

A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing.
 

En apa som liknar dig

Hejhå!
Uppdateringen har inte riktigt varit på topp.. Men hänt en del saker så har inte funnits tid för det riktigt. Igår var tanken att ha folk här och ha halloween-middag. Men blev ändrade planer så vi tar den middagen idag istället.Åt ju himla god middag igår och hade det väldigt mysigt ändå, så gör inte mig något :)
 
Hade sällskap ända in sent på natten. Klockan 2 blev jag "fri" haha. Nä vi hade det trevligt och mycket prat och skratt, som alltid! Puss på dig min fina vän!
Min coola pumpa jag gjorde här om dagen. Första gången så jag blev nöjd. Lyser så fint utanför dörren!
 

Middag för 2

Åt så himla god middag igår. Ugnspotatis och inlindad kyckling med bacon och i kycklingen var det ost, vitlök och timjan. Underbart gott!
Och även god sallad och frukt som inte syns på bild :)

Hej förresten, haha! Var ett tag sen. Men vi hörs senare med lite mer uppdatering!