kuligt.

Glädje och pirr. Ska somna med ett leende på läpparna.
Imorgon börjar jag redan kl 6. så klockan är ställd på 05.00. Upp och hoppa. Ny dag och antagligen något bra att läsa på mobilen, hihi. Är hemma kl 15 igen, sköööönt.
 
Godnatt vänner.
 

vadå skägg?

You talking to me?
Huh?
 
(Kolla förresten vilken rolig mun skägghunden har. Ser ut som hon ler. Typ första bilden, hahaha så fult)
 
hallåhallå!
Vad händer i hålan? Själv var jag och fikade direkt efter jobbet, mys! Annars ser det ut som vanligt med det vardagliga rutinerna. Trevligt trevligt. Gör allt för att inte bli sjuk eftersom mor min går här och sjukar sig. Fy! Ska starta film och nana. Upp lite extra tidigt eftersom man ska till munkeröd halva dagen.
NightyNighty då!

kisse #3

Så fina ögon. Min lilla nallebjörn, åh så söt han är gammel katten.

godnatt och tjöt om ricinolja

Innan jag säger godnatt tänkte jag bara dela med mig av min "glädje". Herrejösses. Har sköljt ut håret hur mycket som helst. Slutade med att mamma fick ta och massera in massa balsam i huvudet på mig. (som jag redan gjort 3546 gånger) Nu orkar jag inte hålla på med den där himla ricinoljan mer. Bort med den. Den ger säkert sitt resultat men man ska nog ha tålamod med att verkligen få ut det. Och det har inte jag. Tyckte det gick bra ibörjan och fick ut det lättare än jag trott. Men nej nu orkar jag inte hålla på med den mer. Fy vilket jobb med att få ut det ur håret. Som sagt, tror säkert det ger sitt resultat om man orkar hålla på med det.
 
Imorgon ska det tas kort till dom nya passerkorten på hogia. Yey. Tänker i alla fall sova till 6.20 som vanligt, åker 6.40 ungefär. Man ska ta vara på sömnen, haha. Är nog bäst på att dra ut på tiden på morgonen.
Godnatt med er.

Pancakes

Gjorde goda pannkakor idag och till det hemgjord krusbärssylt. Den bästa sylten.
Sylten har dock inte jag gjort som ni kanske förstod, så kreativ är jag väl inte riktigt. Kreativ, abitiös eller vad säger man i detta sammanhang? Ni förstår nog vad jag menar! ;)
 
Annars? En söndag som denna har jag bara tagit det lugnt, sovit alldeles för mycket. Men har inte mått tipp topp så har försökt kurera mig(Säger man så?) Försökt piggna till i alla fall. Så nu känner jag mig hyfsat bra igen, tagga jobb imorgon. Har dubbelpass så kommer inte dyka upp något på hela dagen imorgon.
Kanske slänger in något här innan läggdags
 
Hej så länge!

tråkigt och tråkig min

yo! Hade tråkigt så satt och sminkade mig lite för att fördriva lite tid.Och onormal som jag är så orkade jag inte vara seriös när jag tog kort. Men det får duga. Hade brun ögonskuga och rött läpstift testade jag även att ha till. Sen att man inte ser så mycket är ju ett annat problem. Men jag blev rätt nöjd med sminkningen även fast det inte syns!
 
Nu får jag la socialisera mig lite. Har bara suttit vid datorn och mobil nu dom senaste timmarna, kul tjej!

3 senaste.

Här är 3 provbilder jag tagit med min nya kamera. Jag älskar den, den är precis som jag önskat. Synd bara att jag är kass på att filma, det är så mycket man ska kunna. Är inte bara att starta och filma som med en vanlig kamera. Så måste ge det en chans med massa övning. Men grymt blir det!
 
Barnslig som jag är, men älskar det nya med att den har touch. Dock använder jag inte den så mycket utan av ren vana använder jag knapparna. Men herregud vilken kamera, lätt värd sitt pris. Även fast det kommer svida.

LYCKLIG!!!

Är så ortroligt barnsligt lycklig. ÅH!!!!!

snart helg

Åh så skönt. Känns väldigt behövligt. I helgen blir det att ta det lugnt, fika och slappa innan måndagen startar. Då blir det dubbelpass återigen. Jag var död igår. Sjukt irriterad på dammsugaren som jag var nära att kasta ut genom fönstret. Ni vet en sån man har på ryggen, den skar i bröstet på en med det jäkla bandet, det blev varmt som sjutton på ryggen med den jäkla fläkten och mitt i allt så ramlar skiten på golvet och går sönder. Ja men det var precis det som behövdes. hej vad damm!
 
Tur har jag en mamma som hade stått och bakat nybakat bröd som jag fick när jag kom hem.
Tänkte faktiskt snart krypa ner för att sova, så godnatt med er!
 
En bild från Mathildas 20 års fest på detta också

Dubbelpass

Imorgon kör jag dubbelpass. Så kommer inte ha någon som helst tid att blogga. Är hemma 1 Tim för att slänga i mig mat och sen ta mig in på nästa kvällspass. 7-16 och sen igång igen 17.30-23 beräknar vi ungefär. Längre hoppas jag verkligen inte.

Så nu ska jag gotta mig med en godisskål, mamma och lite missade farmen. Det är rätt kul att kolla på det faktiskt, haha


Beställer kamera

Sitter och ska beställa min kamera nu. Aaaaaah jag vill ha den men samtidigt inte bli reunerad. Jag dör vad dyrt det är med systemkameror. Och känner, nu när jag köper en så köper jag en som jag verkligen vill ha och är riktigt bra istället för att köpa en ny längre fram igen. Denna kommer jag nog alltid ha! Den är värd sitt pris och har läst om den väldigt mycket. GO fot it.
 
Byter upp mig från nikon till canon också.
En canon 650d kör vi på och köper även ett kit. Så jag får med väska, minneskort, en lins och en fjärrkontroll. Har ju allt detta men till Nikon så det är väl nackdelen att jag byter från Nikon till Canon.
 
fast nu tveka jag lite. jag kanske skippar kitet och enbart kör på kameran och köper det för sig? aaaah, svårt. Måste kolla mer. hej vad mycket problem.

bekännelser av Elvira

* Är man på dåligt humör eller bara har en kass dag, lättaste och bästaste sättet att bli glad? Prata eller träffa Linda. Hon är så otroligt rolig!
* Bästa humorn, en av de få som jag skrattar hela tiden med.
*Genuin, med henne kan jag vara helt mig själv
*Galet nyfiken
* Bästa pigmentet, megabrun under hela sommaren. Avundjuk? Ja!
* Något annat som jag gärna skulle ta är hennes ögon plus ögonfransar. Rådjursögon!
* Lila lover- melikepurple.blogg.se (hon var, och är, galen i lila)
* och i kameror
* Skrattar nästan alltid när hon blir arg eller irriterad på något, som datorn...
* En av de fååå(!!!) som jag kan berätta allt för
 
Elviras grymma blogg, den är världsbäst. Klicka på bilden för att komma till bloggen.

en trevlig händelse

God kväll vänner!
Vilken seg dag det har varit idag, usch på måndagar. Bättre blev det inte av att jag fick en hylla med koppar mot mig då hyllan tappat en pigg, plugg, plupp eller vad vi ska kalla det. Så där stod jag med koppar i famnen och säkert 7-8 kraschandes i golvet, heheeee. "kraaaaaacsh" sa det och hogia människorna skrek i förtvivlan av allt krachande. "Skulle bara kolla så ni var vakna" sa jag och satte igång och plocka upp allt splitter, bra där.
Men men, inte första gången direkt. Har redan tappat 2 muggar tidigare. Bara för jag såg en så snyyyygg kille. Okej riktigt så var det inte. Finns inga att spana in där faktiskt, inte en enda om jag ska uttala det så. Det är bara för man är så enveten och ska ha typ 10 koppar i handen samtidigt. "Det SKA gå"
 
Bättre avslut på dagen blev det dock. Fikade med min fina vän som jag inte träffat på evigheter. Mys!
 
Jaja det var min historia för idag. Hoppas ni haft en bättre dag utan klantigheter. Nu ska jag äta middag, mums!
Mat är typ det bästa som finns.

Gör det som gör dig glad.

Be yourself.

Rätt stolt

Gjorde middagen idag. Första gången jag gör fisk faktiskt och det blev väldigt gott. Torsk, potatis, smögensås och broccoli, mums!


saknar dig kompis


Grattis min kära bror

Idag fyller brorsan år. Har varit och hälsat på honom och grattat och lite så.

Så, grattis bästa bror!


Lite nytt

Beställde hem dessa här om dagen. Nöjd!


Ny och gammal

Är jättetrött och seg idag så säger godnatt. Känner mig lite hängig så orkar inte skriva. Skönt med fredag imorgon! :) åker antagligen till ucklum och har det bäst!

Efter jobb, och en gammal jag hittade i arkivet


Städat

Jag kan inte räkna såg jag just "2 bilder" var ju faktiskt 3. Aja same shit.
Har städat huset nu. Tänt ljus i badrummet och nu ska jag hoppa in i en dusch och sen kolla tv med mamma. Godnatt vänner!
Hjälp mamma med maten också men säger imorgon vad vi åt. Testade lite nytt och gott var det


Gammalt

Åh startade min gamla mobil. Hittade huuur mycket gammalt som helst. Gamla sms, bilder, filmer osv. Här får ni 2 gamla bilder. Vilken otroligt fin syn -.-
Deckar snart i soffan så ska dra igång städningen igen. Orkade inte göra klart nämligen.
jag var riktigt cool på perstorp när jag jobbade där. Gled runt på cykeln och städade. haha jösses
promead i skogen efter jobbet
hejhej nära.

städtime

Japp, då var det städtime. Inte för att man städar varenda dag på jobbet redan men visst vi kör igång. Är faktiskt 2 helt olika saker. Att städa hemma är roligare. Jag har aldrig haft ont av att städa. Börjar man när man var 4 så borde det inte vara någon match ;) Kan städa i det värsta tänkbara ställen, behövs det göras så behövs det helt enkelt. Okej onödig information. Men ingen aning om vad jag ska skriva. Imorgon ska jag till Perstorp halva dagen i alla fall sen återgår jag till mitt vardagliga, Hogia.
 
Tjo och hej nu ska jag dra igång städningen här hemma.

2 senaste efter jobb.. Kolla tummen är uppåt, vad som var bra vet jag inte. Kanske att man är hemma och kan ta av sig jobbarkläderna och byta till slappis? Yeaaah!

sommar tack

summer(Halsbandet skar sig lite, men hittade inget annat) Såhär ska jag gå runt i sommar. Brun hy och snygga shorts, guld, klockor, ja slappt och skönt. Det ska vara enkelt men småsaker som piffar upp det hela. Rent och snyggt. Ge mig sommar nu tack, långa dagar med mycket glädje och sol.

 
 

Nyvaken

Bra att vakna nu efter slapp i sängen. Tur att kissen är så go. Ska ta mig upp och äta lite kladdmuffins. Somnar när jag somnar ikväll. Ingen har väl dött av att vara trött på morgonen? Och det var gött att sova, så det så.

Come on talk to me or forever hold your peace, it's all got so heavy.


besök

Smsade mamma idag från jobbet och bad henne lägga fram lite kyckling för jag ville göra maten, resultatet blev någon gryta med kyckling, broccoli(självklart), bacon och en gräddig sås  med alla dess möjlia kryddor och till det spaghetti. Eftersom vi även hade besök av brorsan, barn och tjejen så fick jag tänka till lite när det gällde kryddor. Måste ju passa allas små magar. Inte för att jag gillar stark mat, men ja i barns magar går ju inte riktigt allt ner oavsett. Men det blev riktigt gott och busungen åt som om det vore godis ;) Det blev lyckat och alla tyckte det var väldigt gott, kul! Det är roligt när det uppskattas. då blir det så mycket roligare att laga mat.
 
Ska snart duscha av håret, kleta in ricinolja och sen tvätta ur det och sitta med inpackning. Har börjat med ricinolja nu och tänkt ge det en chans. Sägs ju vara så himla bra.
Nä in i dusch så hörs vi imorgon igen. Är inte hemma sen så godnatt säger jag nu.
Och en lite äldre bild på det.

smakar fint

La inte alls upp allt sådär fint bara för att ta kort? nejnej. Vem skivar inte upp det så fint och lägger det fint innan man kastar ner det i burken för mosning?
Fina kort blev det i alla fall och smakade lika bra för den delen också, det är väl det viktigaste att det smakar gott ;)
Även fast korten är rätt viktiga också men smaken klår det faktiskt där. Surt som jag gillar! Vill man ha det lite sötare kan man mosa i en banan också så blir det nog mumma.
 
Har även bakat lite kladdkaksmuffins, riktigt goda dom med. Ska nog ta med några till jobbet och bjuda lite. Kan vi sitta där på kafferasten och unna oss lite, sounds goood!
 
Godnatt
 
 

ingen video

Videoklippet kommer tyvärr inte dyka upp. Har lite problem med att ladda upp den till bloggen. Ska försöka kolla på det mer en annan dag.
Nu ska jag hjälpa till med maten lite så vi hörs säkert senare igen.

fem

Jag är minst i familjen och blir alltid mobbad av mina syskon, om ALLT, precis ALLT. Kärlek på hög nivå.
Jag kollar alltid i skåpsluckorna direkt efter jag ätit. Spelar ingen roll hur mätt jag än är. Är det sött går det alltid ner, right? ;)
Jag lyssnar alltid, alltid på musik. Dock inte på jobbet eftersom man får vara lite social. Men så fort jag kommer hem startas musik. Eller när jag går från jobbet osv osv.
Jag hatar när folk smaskar. Jag blir så äcklad. Och ibland när man sitter vid folk så kan man inte direkt "Sluta smaksa, äckel" så då sitter jag där och blir helt hyper, kan inte sitta still. Dock beror det på vem, vissa man kan såklart gnälla på.
Jag gråter inte så lätt. Speciellt om det är smärta, alltså ramlar/slår mig osv. Är rätt smärttålig.
 
 

I don't want hold you if you want to go, I'm not going to make you feel love if you don't

One grain of sand har spelats typ 20 gånger om, vad jag avgudar den killen, Ron Pope! Rösten, låtarna, texterna, åh så bra han är.
 
Har försökt få över filmen från mobilen till datorn, har tagit ett antal timmar men snart så. Så imorgon dyker den nog upp.
 
Är på dåliigt humör, förstår mig inte på att folk orkar lägga energi på allt, jösses. Så nu ska jag borsta gaddarna och sen nana. Hörs imorgon istället.

Beslutångest

Har sådan beslutångest på vilken kamera jag ska köpa. Har kollat hela dagen på vilken jag vill ha men finns ju så mycket man vill ha, haha inte lätt. Men är inne på 2 st så ska läsa ännu mer om dom. Det är svårt när man har lite krav som jag har. En beställning i veckan får det bli iaf. :)

Nog tjatat. Det kanske dyker upp en video här senare som jag filmade förut, haha så skön!

Jewelry tree

Glömt av att visa mitt nya smyckesträd, eller ja inte orkat visa det faktiskt. Det pryder sig så fint i rummet. Love this!

Annars? Helt slut i kroppen efter en dag på borealis, så Idag blir det bara lugnt. Slappa lite, äta gott och så får vi se om det leder någon vart eller om jag bara blir hemma :)


gammal bild, funderingar, musik och snart sova.

Ett fel närmare rätt
 
 

Jan. 10, 2013

Halloj!
Ni missar väl inte 'Sveriges roligaste klipp' ikväll? Jag sitter redan i soffan med gott och inväntar att det ska börja. Lilla Lukas kanske är med så jag måste se. Klippet som skickades in togs emot men vi vet inte om det visas på tv, spännande. Han är go den lilla grabben!

Bloggar från mobilen så bjuder på en gammal bild. Cool osv


2012

I februari åkte jag till Afrika- Namibia i 2 veckor med klassen, en helt sjukt underbar resa med så mycket lärdom. Vi var på safari, åkte fyrhjuling, badade massor, gotta oss, gick i skola 1 vecka, gjorde arbeten och redovisningar tillsamans med afrikanerna i skolan, sov i bussen efter att vi såg en ödla på väggen i våran lilla lya(barack? haha), satt sent uppe för att lyssna på lejon och i förhoppning med att se ett komma fram i lejonhålet, satt ute och prata länge på nätterna och det kryllades av helikopter-skalbaggar. Asså helt sjukt vad stora dom var och lät som en helikopter.
En resa som gav en väldigt mycket. Att se hur andra faktiskt lever och efter detta så fick man sig en väldig tankeställare- vi lever väldigt bra jämfört med andra.

Tillbaks i skolan och projektarbetet med Sofia drog igång på riktigt- CCF(Cheetah conservation fund. Kul ämne!
Var på Harrys direkt när vi kom hem från Afrika. GRYMT var det. En del harrys-utgångar har bjudits på lite då och då. Inte så mycket gbg som det var 2011.
16 maj var jag på bal- en av dom BÄSTA dagarna på hela året. grym dag!
Chillade lite trots att Matte C prov väntade. Och efter Matte C provet som förövrigt gick åt skogen så solades det på skolans kulle.
 
Sista provet i skolan var gjort och studenten närmade sig. Målning av lakan pågick fulla dagar och vi taggade med musik och det spreds bara en massa glädje.
och där kom dagen som vi längtat efter så länge- STUDENTEN!! Vilken dag och vilka vänner man har. En av dom BÄSTA dagarna på året också. 1 av den bästa dagen i mitt liv.
midsommar firades med denna going- Sofia. Vi hade det mys hemma hos henne med go mat, dricka, sång och massa tjöt.
Besökt Liseberg och vunnit stjärnvinst för första gången. OCH åkt atmosfear och annat som jag aldrig vågat sätta mig i tidigare. Jag var livrädd men jag var grym!
Jag och Sofia åkte till Turkiet och gottade oss en vecka i värmen med restaurang varje kväll, shopping, båttur och massa solande, underbart!
Satt mycket vid havet, lyssnade på musik, hade med mig choklad och avnjöt sommarens eftermiddagar efter jobb.
Jag har umgåtts massor med denna fina människa, fotat, fikat, tjötat, filmat, shoppat, fnittrat, dansat och en massa påhitt har vi haft för oss. Gangnam style har följt oss genom dagarna, haha ;)
Som sagt, lite fotande har även fått vara med detta år. Mest med Elvira men även lite smårundor har blivit.
Umgåtts med nära och kära.
Parteeey. Tummen upp på året!
 
Och ja, massa mer. Skulle kunna fortsätta i all evighet. Men här fick ni en liten sammanfattning av året i bilder.
Jag har haft ett toppenår och hoppas på ett ännu bättre med lite spännande nya upplevelser i vardagen, jag tror det kommer bli ett riktigt grymt år. Känns som att detta året är ett år som bara kommer bli bättre och bättre. Kanske man blir kär också ;) man vet aldrig vad som dyker upp. Jag vet i allafall en sak som kommer göra mitt år helt GRYYMT SJUKT jäkla bra! Tänk på den ni! ;)

imorgon

Halloj!
Tänkte jag skulle försöka göra som 90 % av alla bloggar som man läser gör, en sammanfattning av året som gått. Men det får dyka upp imorgon, då ska jag försöka samla ihop lite bilder och även text till det.
Så ja, vi hörs imorgon istället.
På landet bor jag men det må vara fint vissa stunder.

Yo broo

Mitt citat igår var yo broo! Haha
Nä men det var en lyckad kväll och jag var inte i sängs förens halv 4 ungefär. Bra sällskap, god mat, skratt och glädje, grym kväll.
Idag mår jag som jag förtjänar antar jag, ska dra mig upp från sängen snart också tänkte jag ^^
Bjuder på lite mobilbilder


partaj

drar mig mot lite partaj nu då vaaaa. Vännen fyller 20 år idag och det ska såklart firas med nära och kära. Vi hörs imorgon!
hoppas ni får en bra lördagkväll, bajbaj!
black & white tema på det också, yoo brooo!

otacksamt

Det handlar om att ge och ta. What goes around comes back around.


Gott nytt år

Gott nytt år på er vänner!
Startar dagen med 3 bilder. Ni får överleva med dessa spegelbilder. Orkade inte dra fram stativ och allt för att ta en outfitbild. Såhär såg jag ut igår i alla fall.
Körde på svart med guld-detaljer och vågigt hår till det. Och dom snygga naglarna som bryter av lite med det andra.

Och jag är väl en av dom få som faktiskt inte vaknar bakfull idag, skönt.
Hade i alla fall en trevlig kväll med Mathilda och Johan :)