test

Testar och ser hur bredden blir..

byylinda.blogg.se

kommer att byta till byylinda.blogg.se väldigt snart. Bloggen är startad där men ska fixa en massa med bloggen bara..Eller lyckas göra så bloggen blir bredare så det blir bättre bilder. Men denna kommer inte uppdateras mer, just so you knooow
 
byylinda.blogg.se

dagens Kalifornien

Detta hade jag på mig nu på kvällen(igår för er där hemma). Tacomys med tjejerna, så himla gott och mysigt

California king bed

Bjuder på lite spontana bilder på mig och Bernie. 

lite pics

Lite bilder från några dagar här i paradiset. Jag älskar livet hääääär!

camarillo outlet

Idag beger vi oss till camarillo outlet och shoppar loss. hoppas på att komma tillbaka med många påsar.(påsaj enligt Elvira) 
Det blir tidig uppgång så har fixat detta inlägg tidsinställt. vi tar tåget vid 9.30 och är hemma igen runt 22.00. Så en heeel dag shopping verkligen, ska bli så kuul! :)
 
Just nu som jag skriver detta ligger vi och chillar i sängen, om jag inte sagt det tidigare så notera "världens skönaste säng". Elvira sitter och kollar på något trams så nu ska jag reta henne lite och vara lite jobbig. Det förtjänar hon efter allt städande jag får göra efter henne. he heeeee!
 
Ha det bra haj! 

vill aldrig hem

Jag har det verkligen helt bäst här.Trivs som fisken i havet verkligen. Härliga människor, bra miljö, bra väder, bra sällskap, snygga boys, shopping och allt är verkligen så bäst här. Det finns nog ingen som inte skulle älska Kalifornien.

Bjuder på en halvkass bild från stranden. Åh så underbart varm det varit idag. Okej, ni har nog förstått. Jag har det så bra jag kan ha det!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi promenera oss ner till state street och köpa lite frozenyoghurt och bara njuta!

kvällen

 
Dagen har nästan bara bestått av massa sol vid poolen och härlig musik. Sen avslutade jag och Elvira dagen med lite fotografering utanför hotellet och nu har jag dratt på mig pyamas och ligger i den skönaste sängen everrrrr!
ÅH vad jag är kär i Kalifornien. Miljön, människorna, palmerna, hotellet, sällskapet och allt, verkligen allt är så himla bra. Världens bästa semester.
Hoppas allt är bra med er där hemma så hörs vi en annan dag!
 

California

Hej kära människor!
Ett livstecken från kalifornien här då. Orkar inte skriva riktigt utan det får uppdateras med massa bilder när vi kommit hem, puss dååå!

Nu har vi precis kommit hem från bio och kl är 01, så ska krypa ner och nana nu.Imorgon blir det stranden, nattinatti!