dags att börja packa

Dags att sätta igång med packningen snart! Började lite smått igår kväll men orkade inte slutföra det riktigt..I morgon sticker jag och Sofia till Turkiet för en underbar vecka med massa sol, shopping, bad och restaurang! Oj vad vi ska unna oss, bara njuta och ta det lugnt en hel vecka!

Ser fram emot en härlig vecka! Vi hörs säkert senare ikväll! :)
hejsvej!

Godnatt


otur 1 och 2

Ja otur, milt sagt..
I allafall. Idag när jag pratade i telefon så busade jag lite med hunden, eller sparkade på bollen och skulle väl halvspringa till hallen och gör vääärldens vurpa på mattan! Jag bokstavligt flyger ner, tänker MIN MOBIL! Mobilen på hugget uppåt så den inte nuddar golvet. Jag flyger in i dörren och rätt ner på golvet som världens degklump. Japp där låg jag med typ vrickade tår och glidmärken, sådanna som svider så fruktansvärt också på både hand, armbåge och knä.. Och inte nog med att jag hade ont. Jo jag tog mig upp, tänkte ta hand om mina vita byxor som fått gräsfläckar på rumpan, hade satt vanish, ja ni vet den där fula. "Lita på rosa, farväl till fläckar" yeah right? Farväl till jeans skulle jag vilja kalla det. Tog ur dom ur tvättmaskinen och ser att det är hål, HÅL i röven på dom! Då har alltså det där himla medlet frätit sönder mina byxor?
tack så jäkla mycket!

Men men den katastrof dagen är väl förhoppningsvis över nu. Den avslutades i allafall väldigt bra på eh med min fina vän Elvira. Goa skratt och mycket babbel!
Nu ska jag fortsätta kolla på x-factor, love it!

Upp klockan 4.30 imorgon för att sova en timme på jobbet i massage-stolen. Nä men mamma börjar tidigt och jag orkar inte ta buss så jag får hänga där en stund. Och jag kommer garanerat somna i massage-fåtöljen så får dom väcka mig när det är dags, japp!

Hejsvej!

jag döööör!

INTE IGEN!
jag borde dra ett täcke över mig och bara sova bort denna dag, någon måste driva med mig! :O

"Vanish, lita på rosa, farväl till fläckar" In my ass! SUGER!
återkommer!

Ledig

Kom till jobbet halvt död. Jobbkollega: men lindaaa! Du ska ju inte jobba idag, du är ledig hem och sov!
Jaha där ser man, informationen är väl inte på topp om man säger så ;) men jag blev körd till stationen och hann precis till bussen, eller den körde men jag hann stoppa den, tur! Ja där hade jag tur, men ska berätta en klantig grej som hände mig precis, Ajjjj säger jag! Berättar sen!
I allafall, hem och sova för som det såg ut så skulle jag inte jobba på hela veckan. Men så blir det inte, jobb imorgon kl 6! Heja!
Dock rätt härligt för är redan rastlös, haha!
Ska träffa Elvira och ta en fika kl 5 också, mys!
Hörs, klantig Linda! -.-


Helt okej ändå!

Seg dag, jobbet gick bra, har jobbat sk. I bilen idag. Förutom den extremt sega dagen som varit idag så har jag även varit en sväng hos bror och ätit kantarellpaj, underbart gott!
Inte bara jag som tyckt denna dagen har gått i slow motion va? Sjukt jobbigt att ta sig upp på morgonen när det verkligen öser ner regn och det är helt svart ute, urs ja...
Tur man slipper börja redan kl 5.15 imorgon som var tanken, pjuuh! Då snackar vi om att få gå upp mitt i natten!
Att gå upp 6.15 och börja jobb kl 7 är ändå lite normalt! Eller ah, ytterst lite för mig men ;)
Nä nu ska jag krypa ner, natti!


Godnatt

Nu säger jag godnatt, sov så gott vänner!
Blev förresten inga bra bilder.. Kanske dyker upp någon kass bild imorgon ändå, märker vi!
Natti!
Oh just det, har ätit hemmagjord pasta idag också, mamma och syster har stått i köket och pysslat, mums!


där palmerna bor

Tänkte kika in och säga att jag lever bara. Ska ut och fota lite nu snart tänkte jag, var så längesen och inte varit så roligt väder heller. Så kika in senare så dyker det säkert upp lite nya bilder.
Hejhej!

En bild från i somras när jag och mamma var ute och fotade lite.

Hejhå

Precis hemkommen från jobb, ska in och träffa Mathilda och gå en promenad snart var tanken :)
Jobbet flyter på bra, mycket att göra bara!
Inte haft rast idag så magen skriker efter mat, ett under att inte ni hör den nu tyyyp! ;)
Vet inte ens varför jag skriver, detta blir ju inte alls bra.. Läst igenom det typ 4 gånger men allt låter ju knäppt? Haha hej vad allt blir i punktform och jättetråkigt verkligen! Och jag har ingen som helst tanke på att sluta skriva?
Tänk ändå vad roligt om jag fortsätter såhär så det typ blir mega mycket text att läsa, undra hur långt ni ens hade läst! Haha okej, inte kuuuul, hejdå!


jobbångest

ja lite smått jobbångest har jag.. Kollar klockan och får lite mer ångest. Men har sagt till mig själv att jag går inte och lägger mig förens jag är trött. Alltså sent kommer det bli, men ingen idé att jag ligger och tvingar mig själv. Man får ju faktiskt tänka att jag är faktiskt fortfarande ledig, ta vara på sista dagen!

Annars idag har jag provat sushi för första gången, stolt! Det var faktiskt gott och jag ska äta det igen, garanterat!
Nu ska jag snart iväg och hjälpa mamma ta hydrohallen, jag passar på att gymma en stund också! Go hard!

Gör det igen!

Sa inte jag att jag skulle upp tidigt? ... Nä tänkte väl det! Inte kommit mig upp än, får väl dra mig upp och äta frukost, magen kurrar ju för fullt! Men jag ooorkar verkligen inte, sover dåligt på nätterna och vaknar titt som tätt!
Är inte riktigt redo för jobb trots allt, hur ska jag orka upp kl 6 på morgonen? Jag som liksom kan ligga i sängen en hel dag ska tvinga mig upp, fy sjutton!
Aja, klaga!

Ska ta mig upp och göra lite vettigt! Ska hälsa på brorsan idag också!
Tjingeling!

För övrigt är denna äckliga sak i vårt hem, systers råtta! Råtta?!? Ja stor äcklig svans men okej, ansiktet är lite gulligt! Men aldrig att jag nuddar den! Vi är inte riktigt kompisar..


pensionärsjävlar USA

hahaha jösses vilket program. Tycker att Pensionärsjävlar som utspelas i Sverige är lite mesigt men USA, haha helt galna ju!
Gjorde min lördag lite faktiskt!

Victoria secret

Har fått min Victoria secret body butter, älskar deras krämer!
Bad nämligen systers kompis köpa med sig en sån till mig, världsbäst och luktar underbart!


godmorgon!

ja, godmorgon mitt på eftermiddagen?
Har legat och dratt mig riktigt länge idag faktiskt, sista dagen man kan dra sig så här länge innan jobbet. Imorgon är jag inställd på att gå upp hyfsat tidigt så jag kan somna på kvällen sedan, vilken match detta kommer bli känner jag redan nu!
Menmen ska bli roligt att se jobbarkollegor igen och fördriva dagen med något mer vettigt!

Ska göra iordning en riktigt god frukost med bröd i ugn och annat helglyx!
hör sen!

go och gla kexchokla


chillar i soffan med hunden, katten och ljus! Höll på glömma det viktigaste av allt, chokladen så klart!
Bror kom förresten över idag med tjej och barn och bjöd på avokado blandat med räkor, majonäs, ägg och all den "göran" eller vad man kan kalla det satte han i den urgröpta, säger man ens så? urgröpta? aja.. urgröpta avokadon i alla fall och uppe på det en citron och lite dill! Supergott var det
ser lite lyxigt ut tycker jag :)
 
Hoppas ni får en bra fredagskväll!
 

verkligheten

På måndag drar verkligheten igång igen, jobb! Förhoppningsvis bara 1 vecka så drar man bort till varmare breddgrader och sen redo för jobb igen!
Behöver bort från Sveriges väder!

Sen blir det även lite planering, bokning till dröm, säger inte mer!
Nu ska livet levas!

Dagens!

Fikade med min fina vän Mathilda idag. Var så himla längesen vi sågs så var trevligt att sitta och prata lite! :)

Vita byxor, blå tröja, döskalle sjal och kofta på dagen. Direkt när jag kom hem hoppade jag i min jumpsuit. Den är underbar! Träningen från igår tar död på mig så idag tar jag det bara lugnt!
Ska fortsätta kolla på robinsson nu!

Hörs imorgon, puss!

Tufft pass

Idag körde jag och Elvira ett riktigt härligt pass. Springtur från stenungsund till Ödsmål på 5km och efter det ett styrkepass på fotbollsplanen! Och jösses vad mina ben inte vill som jag vill, det har gått några timmar? Hallå hur kommer det kännas imorgon, vill inte ens tänka mig! Men det är gött med träningsverk, härlig känsla!

Lite blandade känslor efter passet! Kit Kat och vatten var nog det bästa! ;)
Nu ska jag stoppa i mig lite godis, underbart!

mitt lilla krypin!







Börjar få iordning som sagt, fotografier är uppsatta, hylla, nya kuddar, mysiga filtar, doftande ljus, vitt och ljust, lite inslag av favoritfärgen lila, nya lakan, livscitat: Kärlek och Lycka!

lite nytt

Det senaste har det blivit en hel del utgifter om man säger så. Ullared, grebbestad, göteborg, ikea, trollhättan och andra trevligheter.
Så tänkte slänga upp lite nytt, allt kommer tyvärr inte på bild. Mycket är ju inredning så det får dyka upp i nästa inlägg då jag tänkte visa rummet, det blir bara bättre och bättre det här med rummet, lite små grejer kvar. Och lite längre fram är tanken en ny säng, men det får väntas ett litet tag till.
En liten titt på vad som fått följa med hem det senaste. Orkade tyvärr inte ta en bild på allt för sig..Men det dyker väl upp så småningom


Lite av det som blivit inhandlat. Från Ullared blev det mest, hårprodukter, lite smink, min underbara jumpsuit som är hur go som helst, 100 ljus, bälte, parfym, sjalar och lite inredning. Inredningen dyker upp i nästa inlägg.
 
Nya träningskläder har blivit inhandlat idag i grebbestad, nu ska det köras igång!! Ville köpa massa mer men fick stoppa mig. En HH jacka var nära att tas med, men icke! Lite för dyrt för tillfället! :) Sportbhn är för övrigt inte rättvis i färgen, möjligtvis på första bara.
 
Ska ta och fixa inlägg på rummet redan nu ikväll, hörs då!