Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.

 
 
 
Har fullt upp på dagarna. Hinner inte mer än att komma hem från jobbet, sedan står det något annat på schemat. Men idag har jag inte gjort något alls, superskönt att bara slappa lite, eller jo brorsan, tjejen och tjejens barn kom hit en stund och jag bjöd på banan i ugn med choklad, mums! Busade lite med lillpojken! :)

Orkar inte skriva en sammanfattning på allt som hänt sen sist, då lär ni ju få sitta här i en evighet och läsa och det antar jag att ingen orkaaar! :)
Så........ det får bli lite bilder som tagits lite då och då.
Lite av allt som hänt.
Bild på mina shorts som jag gjort, inte helt klara där dock, men nu så. Annars har det varit mycket kvällshäng på udden vid havet, bara suttit för mig själv och lyssnat musik och verkligen tokstirrat ut över tomma intet :) Låter tragiskt men jag stortrivdes, drinkar med vänner, choklad, ett besök på Liseberg, fiskning i solnedgång, sola på udden i kvällssol. Brasa vid sjön när vi fiska. En helt okej sommar hittils och bättre blir det!
 
Imorgon blir det att åka och se hur Pierre har det i sin nya lägenhet, spännande! :)
 
Är inne på min sista jobbvecka, 5 dagar kvar denna veckan sen så ska jag njuta till fullo. En resa, vänner, kvällsmys, sola(förhoppningsvis) och bara njuta av att inte ha några måste. Och hoppas på att något oväntat kanske dyker upp i vardagen.
..blev en massa text oavsett, hejsvej!

snabbt

Är hos brorsan och fikar! Han och tjejen hade bakat vaniljbullar som det skulle bjudas på. Är förresten klar med mina shorts, efter mycket om och men. Jisses vad mina tummar inte mår bra. 1 ficka krävdes 104 st nitar, helt galet! Ska se om jag orkar visa dom när jag kommer hem.. Hemma runt 8 nämligen. Puss

tyvärr

Blir ingen bild på shortsen idag. Var iväg och tänkte köpa nitar men dom var helt slutsålda, får inte in förens i slutet av Augusti. Så har precis klickat hem 100 st nitar som skickas redan imorgon antagligen, så förhoppningsvis på tis,ons så kan jag fortsätta mitt lilla projekt!
återkommer med resultatet så fort jag är färdig! :)
Nu ska jag laga lite mat, dagens får bli makaroner och pastasås med broccoli och skinka och gottit!
Puss

pysslar och sånt!

Ja, det har jag för mig nu!
Har pysslat med ett par jeans nu på kvällen. Klippt, fransat och ett test till blekning. Är ett byxben i test av blekning nu. Imorgon ska jag köpa nitar och göra shortsen klara. Supernöjd redan nu! men imorgon när nitar kommer på, då blir det nog perffa!
Så roligt när resultatet blir som man tänkt sig. Blekningen är spännande i och med att resultatet kan bli så olika, Att göra batik blir riktigt coolt, ett försök till det imorgon kanske!
 
Så, imorgon när jag köpt nitar så ska jag pyssla en stund till. Fick rotat fram ett par jeans som jag ska se om jag kan fixa imorgon också :) Resultatet kommer imorgon, så ha utkik vettja!
 
Annars idag så har jag träffat Sofia, mysigT. Och efter det vidare till kusinen som fyller 18 år imorgon men hade släkten där idag, trevligt och god mat! Fick träffat mina favoriter också, dom växer så det knakar! :)
 
Just nu så¨är musiken igång och jag funderar på att ta mig till brorsan där han har fest med kompisar. Är härligt att dricka med lite äldre killar också, är på ett helt annat sätt än människor i sin egna ålder :)
så hejhej, återkommer imorgon igen!

helgens trevligheter

Varit en lugn och skön helg. Avslutas med en promenad senare ikväll, lite prat och passa på att umgås när man har tid!
Söndagsångesten har dratt igång redan, köpte jordgubbar och choklad som jag ska njuta av ikväll innan veckan drar igång. Innan hade jag ingen jobbångest direkt, var skönt att vistas med arbetskompisarna varje dag. Att springa/cykla runt på egna områden är väl inte det roligaste. Men jaja, ska inte klaga mer på det, har varit tillräckligt mycket tjat om det.
 
Annars så fortsätter nog det mesta som vanligt...
Ska påbörja lite mat nu tänkte jag, blir något med endiver, får se vad jag får ihop det till. Mums
Denna buse blev lite trött efter en dag på torp i lördags. Hade barnvagns-race och gömmde oss mellan alla dess hyllor vi kunde hitta. Slutade med att ingen annan fick köra honom än jag. "IIIIINDAAAA" skreks det över hela affären så fort jag försvann, haha! "ÖMMA, ömma" (gömma) så sött!
Nyvaken leker tittut!
Hade det mysigt med vänner senare på kvällen. Åt massa gott och bara hade det lugnt och skönt.
 
Sov väldigt länge idag, vaknar av "Herreguuud, klockan är mycket, nu får du gå upp lilla du!" Klassikern som brukar komma från de gammla, haha. Mormor och Morfar då! ;)
Nu mat!