babbel

Har haft en bra dag med mycket bus. Åkte inte till lek och buslandet eftersom det var så fint väder. Blev att vara ute hela dagen. Tog killarna och fixade en picnick och hade det hur underbart som helst.
Har hunnit gotta mig ytterligare i solen. Bikini, dricka och sol- heltoppen dag!
Nu väntas mat!

På tal om mat, hade det supermysigt igår också. Massa god mat, kommer inte ihåg vad det hette det som vi åt, något med stek i alla fall. Efterrätt fick bli glass och kokta hallon. Spel och massa skratt bjöds på!

Återkommer senare idag!

full fart

mobilblogg. Är hos moster, ska ev in till Lek och buslandet med pojkarna. Får se vad vi hittar på, något blir det iaf :)
Tänkte bara uppdatera snabbt. Inte en minut stilla och nu tydligen en lek som ska läras, regler på det också, haha.
hejhej

Smögen

Sitter på vandrahemmet i vårat rum med favoriterna! Nyduschade! Tog mitt första dopp idag, först i Haha stolt! Hoppade i 2 gånger till och med.. Aja, nu blir det tacos! :) Mys

negativ

buu!
jobbig dag då allt känns blä! Vaknade för sent, han väl i princip på med kläder och sedan redo, typ!
Ska snart duscha håret och fräscha till mig lite, ska till frisören och prata frisyr inför balen, om hon nu har tänkt ringa någongång.

aja..........................

promenad




får börja fota med systemkameran igen, var ett tag sedan. Och bilderna med mobil blir tyvärr bara bra i mobilen, när dom är lågupplösta vill säga..
Aja nu ska jag äta mackor och te! :)

Havet

Sitter vid havet och har det underbart, tog mig en promenad med vovven och har tagit flera kort som jag visar när jag kommer hem. Musik, hund, hav, sol underbart, enda som saknas är trevligt sällskap! (a) Nu ska jag lyckas ta mig härifrån berget utan att halvt slå ihjäl mig, hejhej!

trött


Trött tjej!
Av med jeans och allt det nu är och på med mysisar! Min fliströja goa strumpor och leggins, mysis nr1

strandoutfit


En vit klänning och en strandväska, perfekt outfit till stranden! Det är såhär jag ska gå klädd i sommar, en massa klänningar, shorts, ballerina, väskor och snygga smycken och sommardagarna är räddade!

say hello

blubbblubb!
Kom precis hem från en fika hos mormor och morfar, klassikern! Låter som att jag fikar var 4:e minut typ, stämmer dock lite om man överdriver liite!

Fikade med Sofia och Matilda i hamnen förut också + en mcflurry eller vad det nu heter i kungälv. myyyys! Det är något med macdrive, alltid samma problem!

gammal bild.


mums fillebabba!


kass bild men rackans vad gott det var!
Duchessepotatis(potatismos med ost spritsad) panerad torsk, dillsås och broccoli. Jag levererar! ...Okej jag gjorde kanske inte allt men lite :) Mumma!

Söndagsplugget är gjort och jag ska inte göra nååågot nu på kvällen eller jo jag ska ta en dusch och ha lite minispa!
Spa:et börjar med att trycka i sig lite baddare, haha okej att jag precis ätit, men fika? Hallå eller, går alltid ner! Sedan blir det dusch, hårinpackning, ansiktsmask och måla naglar, lite musik till det också! Rackans vilken gottegris man är! Och just det, massage först, ska gå över till mormor o morfar och sätta mig i massage-stolen. Har himla ont i axlarna nämligen. Okej blablablabla.......
puss!

"margarin mycket"


hittade en gammal bild på 3 favoriter. Var nog 2-3 år sedan? Jag sov över och passade dessa 3 godningar. Vi bestämde att vi skulle på picknick i det iskalla vädret så packade ihop lite fika och begav oss mot isen och busade massor! Sedan hem till varm oboy och fixade god mat tillsamans till moster som var på jobbet!

haha kom och tänka på vad Alvin(mittenpojken, en av tvillingarna) sa på påsk med släkten:
- Linda?
-ja, Alvin?
- Varför är du så hiiiimla rolig?

haha så gulligt!
Och direkt när jag kom dit så springer alla fram:
-Lindaaaaaaaa!
-vi har saknat dig fett mycket!
Jag: haha fett mycket, hur mycket är det då? Jag har saknat er margarin mycket då!

Man får la sjunka ner till deras humornivå. Eller ja, är väl lite min humor med, haha!(var faktiskt roligt då, så det sååå!)

haha älskar vilka ord dom kan få till med. Man undrar vart dom får allting ifrån?

speciell......


tönt!
Nu åker jag och handlar..
hejja k-bry!

SOL

Det är sol och ni hittar mig ute i solstolen...hörs senare!

Instagram

Åh blev så glad när jag såg att appen Instagram har kommit till Htc, nu blir det massa redigering.


Jag och Soffi åkte förbi bräckboden i Kungälv och lastade på oss med massa gofika, helt perfekt till en dag som denna! Åkte på diverse ställen och Sofia fick köpt 2 par snygga skor. Även ett ytterligare försök på Mcdriven, denna gången lyckades vi utan att skämma bort oss helt och hållet..
Massa goa skratt med och åt coola killar? haha!
Hörs senare, puss

snart 1 år sedan

Flashback av min 18 årsdag då jag hörde "Give me everything tonight". Jag bjöd hem lite vänner på middag och dricka. Sedan tog vi buss vidare mot trädgårn och festade hela natten. Sjukt bra kväll, hela kön sjöng och toppenkväll med vänner. Mycket dans och snygga killar! ;)


haha har alltid funderat vad min sko gör där på sidan, tror jag sprang dit och så blev det så..?
(mathildas bilder)


katt-tunga



jag och katten chillade i solen här om dagen. Haha tungan är ute på vädring, han har en tendens att sitta med tungan ute i mellan åt, så himla söt!

sovgott


hhahah mycket seriöst.
nu ska jag dejta kudden och kolla serie, god natt med er, puss!

sommar


Snygg bikini som skulle tänkas att ha till sommaren. Dock vet jag inte riktigt om jag gillar bandet, men värt att prova!
Fanns även i vitt, lila och mörkblå- fina färger till brun hy!

lycka


dratt på mig myskläder och myser gärnet!

Lycka för att allt vad projekt innebär är över! Redovisningen idag gick toppen och jag är nöjd! Nu är det bara lite små grejer som ska fixas och skickas ner till Namibia, men annars är det helt över, good feeling!

Ska fixa ihop lite mat och hälsa på min kära mormor och morfar senare ikväll, detta får ju firas med gofika och spel! :)

memory


där har ni mig, haha. Livrädd var jag och en liten skit också! :)

snyggt till sommaren


Vill ha en liknande bikini, supersnygg. Synd bara att alla kommer gå runt med en sådan bikini i sommar. Men något snyggt ska jag införskaffa mig till beachen 12 :) Du hittar den här eller genom att klicka på bilden.


tråkigt

Jag saknar - sommar och kärlek

Jag pratar - ganska mycket om jag vill.

Jag skrattar - ganska ofta
Jag tycker om - gofika och ljus.
Jag avskyr när folk - drygar
Mina närmaste vänner är - gosigast i världen

Min första vän hette - oj, kommer inte riktigt ihåg. Men kanske Hanna Hedvall

Kärlek är - mysigt och jobbigt
När jag borstar tänderna - går jag alltid runt
När jag lagar mat - lagar jag god mat
Jag är rädd för - skräckfilmer, haha men mysigt att kolla läskiga filmer ibland (a)
Jag önskade - att jag fick 74658 till önskningar

Den värsta känslan är - att bli sårad
Den bästa känslan är - heheee.. Nä men efter ett hårt träningspass kanske eller när man vaknar upp och känner yes, vilken daG!
Jag vill - gosa ner mig i täcket med en film och njuta av att vara ledig imorgon

Jag är bäst på - att vakna för sent
Jag är sämst på - komma i tid? Beroende på vad det gäller, hah
Jag kommer alltid att vara - minst i familjen?

Det finaste som finns - familj, vänner och kärlek
I sommar - är det massa party, Tylösand, ev en resa osv......
Sist jag grät var - här om dagen, jag var arg! Annars inte så jätteofta..

Min mobiltelefon är - highteck
När jag vaknar på morgonen - snoosar jag
Innan jag somnar - nattsms, musik och startar någon tråkig serie så jag somnar..
Just nu tänker jag på - att jag har massa plugg
Bebisar är - gosiga
Jag har aldrig - men.. jobbig

Idag har jag - varit i skolan
Jag vill verkligen - inte göra detta mer, jobbigt juuu och tråkigt.

men hello there!


Broken strings

Vaken till 6 på morgonen- trött- orkar inte skriva- 49 dagar kvar till studenten- orkar inte börja skola igen- tråkigt väder- vill ha sommar NU.
Ska gå och hjälpa mamma med bakning, hon bakar gott bröd. Min hjälp blir till att kolla på?

lov-ofräsch

Gårdagen var mycket trevlig, massa kex, fantastiskt goda efterrätter, vin, spel, skratt och mina underbara vänner, perfekt kväll med andra ord- heheee ett av spelen som vi spelade också(med andra ord alltså) humor 0.

Morgonen idag var dock inte lika trevlig, mormor och morfar frågade om jag kunde hänga med och handla på lidl och ja självklart kunde jag det(tidigt!), så jag hoppade i kläder och slängde i mig frukost och sedan ready. Teskedsgumman fick jag bli idag, toffs(boll) på huvudet sådär himla fint.

Haha just det, hände en himla rolig grej imorse. Jag hade tydligen tagit upp mobilen(den ligger i sängen bredvid mig) men aja så har jag ett grafiskt lösenord på mobilen och det hade jag låst upp i sömnen(hur jag nu sjutton lyckas med det) och ringt mamma. Haha så jag vaknar ganska snabbt efter att jag ringt så hör jag mamma: Hallåå, hallååå? och skrattar. Och jag var helt borta så jag: Vad är det? Har du ringt eller va? sen kom jag på herregud jag har ju ringt. hahaha himla kul sätt att vakna på. Somnade om en kort stund sen ringde kära morfar. haha! Var väl tur att det var mamma jag ringde och ingen annan..

sorry för alla tråkiga bilder. Men så hiimla tråkigt med bara en massa text + att alla bilder är borta eftersom min dator kraschat. Och jag vet, alla bilder ser precis samma ut. Fast det är ungefär så här jag ser ut varje dag då jag inte gör något speciellt på dagarna. Så himla härligt att inte behöva tänka på något och gå hemma ofräsch, haha.
2:a bilden, hahah. Jag är så elak. Gör ljud som hunden är rädd för.

mhmmmmm

resultatet med naglar blev kasst så inget resultat.
Har seriöst snack med Mathilda om grymma planer till sommaren, hennes planer är galna men sjukt nice! Jag.vill.ha.sommar.nu! Snygga killar och massa mums, ge mig!

men tjännaaa!



naglar

ska se om jag lyckas få upp ett resultat på naglarna som jag sitter och målar. Kul att testa lite nytt med färger, återkommer! :)

stress

slänger bara in ett snabbt hej! Har precis kommit hem efter ha varit barnvakt. Fick reda på det i morse och ställde självklart upp trots andra planer, men men.. :) Men nu är jag hemma och bror som varit iväg i Thailand 2 veckor ska komma hit med tjejen och äta middag, mys!
Nu måste jag kila
Bjuder på en bild som togs lite hastigt här mitt i all stress.

så var det med det! haha insåg nu att bilden inte var riktigt på topp, tur att jag inte bryr mig särskilt mycket då. Med tanke på vad som lades upp igår så.. inget kan bli värre ;)

natthumor

hahahhaha, blir så trött på mig själv. Detta är så min humor!

nu behöver vi inte avgöra fräsch-het eller något här. Ska ju faktiskt sova, så det så!
Roliga effekter i camen och jag ligger och skrattar för mig själv, hahah kul!

yummie

Min pyssliga mor fick för sig att steka äpple med kanel och ha i glass, supergott var det! Tur att man har en mamma som gillar att gotta till det lite då och då, eller ja.. ganska ofta faktiskt, hihi. Bäst är hon!

ser väl lite halv-sådär ut på bild men gott var det, mums!

Även jag fick för mig att göra våfflor så detta fick bli min lunch.

Och när jag ändå är igång kan jag säga att detta fick bli fika hos mormor och morfar igår, om jag älskar fika? Jajjemen :)

Mobil

Testar blogga från mobilen.. Har precis varit och solat. Nu när vädret inte vill sig så får man gotta sig på annat vis :) ville bara testa från mobilen, hejhej!

spontant

nämmen.. bjuden på cheescake vid 4 :) perfekt, jag som älskar fika! Mamma kör in mig vid 4:a så blir det mys och fika en liten stund, sen hem till potatis och lax! Sounds greaaat. Åh vad jag gillar när det är lov och allt kommer sådär spontant.

Eftersom jag är uppe sent på nätter och inte sover sådär jättebra så resulterar det till att jag småsover på dagarna lite då och då, helt okej enligt mig eftersom det är lov!

Äckligt väder är det också. Nu ska jag slänga på mig lite mascara och på med kläder... hörs senare!

Tjörn

Igår hade jag det supermysigt verkligen. Satt ute i uterummet till 2 på natten med ljus och fint sällskap. Gick och lade oss vid halv 3 och gick inte upp och åt frukost förens halv 1? Underbar start på lovet!

Har hunnit ta mig en dusch och sovit 1 timme sen jag kom hem också, hah!
Nu ska jag lyckas komma upp och gå bort till mormor o morfar och fika, mh!

glad påsk


okej himla söt tjej. Nu kilar jag. Hoppas ni får en fin påsk, puss!

älskar när det händer

mina jeans, favoritjeans för den delen gick precis sönder. Samma sak hände mina tidigare jeans, tidigare favoritjeans det också. Den där fjongen som man kan sätta bälte i om man vill ha det. Jo den lyckas jag alltid dra sönder så det blir ett hål i byxorna :( Och det är himla irriterande, även fast det kanske inte syns men det hålet blir ju större för varje gång jag behöver dra i byxorna, bra dääär!

hoppas ni förstår mina BIG problem, jobbig dag nu!
Nä men humöret är trots detta på topp, vaknade och kände- yes vilken dag! Nu ska jag sminka mig(läs påskkärring).. okej kanske inte. Inte riiiktigt, hehee! Flumm takes over!
tjing!

Easter

Har inte direkt något vettigt att skriva egentligen, lite tidsfördriv bara.. Så varför inte berätta om morgondagen, what a nice idea?
Åker iväg vid 3 och firar moster som fyllt 45 och ska ha påskmiddag med hela släkten, blir nog mys! Hoppas få träffa småbusarna också. Då blir det inte en minut till att sitta still!
Efter det åker jag vidare och firar med härligt umgänge med brasa och mys ute i uterummet och sover antagligen där. Mysmys!
Nu ska jag vara social med min kära mor och spela lite spel! :)

bild från sommar 2011-spårad kväll
Glad påsk på er!

body

När inget står på listan vad som ska göras idag så ska jag ha en riktigt "gottedag". Ska ta en lång dusch, rakning, bodylotion, hårinpackning, ansikstmask och massa ta hand om mig själv!
Börjar med en go lunch nu!

humöret på topp

alldeles för lite sömn inatt, blä! Resulterad till en alldeles för gnällig tjej! nä men så himla trött, dagen har inte direkt vart positiv heller, ännu mer blä! bläbläblääää orkar inte.

Imorgon blir det eventuellt sticky med goa människor, trevligt! :) Blir nog en lugn och härlig kväll ändå, ska bli mysigt att umgås med goa människor och bara njuta av att det är lov, välförtjänt faktiskt!
Tjohej nu blir det mat! Trots mitt humör har jag slängt ihop lite fisk med purjolök och philadelphia ost(stavning?) på, supergott, till det potatis och dillsås, mums!

bjuder på denna misslyckade bild som togs efter ett misslyckat besök hos en misslyckad frisör, okej överdriv med misslyckat. kuuul tjej!

balklänning

check!
Åkte först in till kungälv med Elvira vilket inte gav något resultat så vi tog buss vidare till gbg och mötte upp Matilda och Lisa och fortsatte leta. Väl inne i en affär, trött Linda- humöret inte riktigt på topp så lyckades vi hitta en balklänning, wehoo! Men med lite hamburgare och fanta var energin på topp igen, vilket resulterade till en energiLinda, haha!
...I morgon skippar vi sista lektionen så åker jag och Matilda in till gbg och köper balklänning istället, kalas! Just so you know!
Nu mat! :)



Stay the night

Läggdags. Krypt ner i säng med lite musik och mobil, ska starta någon serie och nana snart!
Imorgon blir det in till kungälv eller gbg med Elvira för att hitta balklänning, ute i sista stund-japp!
hörs imorgon

sovgott♥

summer feelings


Vill kunna gå runt brun och barbent, barfota, njuta på stranden, sena sommarkvällar, musik, ligga på stranden fram till sena eftermiddagen, mysa ute vid solnedgången, fota sommarbilder, resa utomlands, festa, tylösand
-Sommaren 2012

jofama by kenza


Japp för 1-2 veckor sen fick jag någon impuls att jag var tvungen att ha jackan, nu!
Varje gång jag gick förbi skyltfönstret med mamma eller annars så var det varenda gång "Det där är min jacka, jag vill ha den!" Mamma kom med förslaget "studentpresent?" Men hallåå ska jag vänta så länge!? Nope!
Så ja, jag tog tag i det själv och får leva fattigt nu det sista, värt det med tanke på att jag bor i den!
Det sved lite när jag skulle betala med tanke på att jag vet hur mycket annat jag behöver denna månad, balbiljett, balklänning, skor osv.....

nytt

börjar om på helt nytt, tog bort allt gammalt och kände för en fräsch start!