Jag lyckades

BAM jag lyckades efter några timmar. Finare i verkligheten faktiskt (a)

2:a bilden tog inte alls typ 40 år för att mamma fick sin idé att jag var tvungen att hålla i vinglaset och hon ta kort ^^


yeah man

Känner mig katastrof just nu. Eller ja velig för kan inte bestämma vad jag ska ha på mig i morgon. Har precis fixat naglarna, ska på med lite färg och glitter på dom sen är dom redo åtminstone, yeaaah! 1 sak av 45678 saker är klara, okej jag överdriver. Men kaos i mitt huvud med klädval.
ont i huvudet också? nä jag får erkänna, tog denna bilden för att visa mina naglar jag pillat med, och eller hur ser ni sådär extremt mycket också?
Kommer bättre bilder så småningom, lovar (nästan lovar om man kan få göra det idag) Det gör jag i allafall, nästan lovar er bild.
 
Imorgon blir det en till sväng på torget och lämna tillbaka en tröja och sen byta storlek på en annan och sen köpa ett smyckesträd och sen även kolla om jag råkar springa förbi något som ba WOW.
 
tjao bello då.

Dec. 29, 2012

Har det gött bra


Spelkväll

Ikväll blir det spelkväll här hemma. Passade på att åka förbi Lekia och spana in lite roliga spel. Köpte med mig "helt hysteriskt". Så det är ett av spelen som ska spelas här ikväll, sen blir det mys och massa gott att äta på det också :)


2 fina

2 favoriter på Lukas


EDIT

hahaha har ju skrivit GRISIGA djur i tidigare inlägg. GOSIGA menar jag såklart, dummer!

Jag är typ helt hyper idag!!! eller ja jag blev det nu. Har legat halvt död hela förmiddagen men nu så :D:D:D:D:D berättar inte varför än. Det märker ni någondaaaag!

Imorgon väntas jobb. Antagligen bara halvdag. Får se vad som dyker upp under kvällen. Blir antagligen gbg och annat mys med en vän imorgon också :) BÄST!

Gosiga

Grisiga djur man har


Julnatt

En helt fantastisk jul har jag haft, julmat, julspel, spel "kampen mellan kvinna och man". Mycket skratt och tjejsnack med brorsans tjej. Ett helt underbar dag med mina nära och kära. Nu ska jag äta lite ost, japp det är inte slut än. Ostbricka och kex!
Godnatt på er säger jag nu :)


God jul

Vill bara önska er alla en god jul och hoppas ni får en fantastiskt dag med era nära och kära. Ta hand om varandra och visa kärlek!


Göteborg

Imorse redan kl 9.37 tog jag och Elvira tåget in till Göteborg för lite julshopping. Vi båda fick inhandlat allt som behövdes :) och en mysig dag med massa prat och skratt bjöds på också såklart.
Åh så skönt med lite ledigt nu vid jul :) för mig blir det fika imorgon, jul, utgång och umgås med nära o kära. Sen lite jobb och sen lite ledigt igen :)
Hoppas ni får en mysig kväll!


3 år sen

Det är sjukt vad tiden går fort. Hittade 2 gamla foton som togs för snart 3 år sen.
Jag och kusinerna en dag på stranden. Vi såg massa småfisk och satt på denna härliga friggolit som vi hittade. En härlig dag!
En bra dag ja.

circle of life

(I rymden finns inga känslor)

Julklapp

Fick julklapp från hogia idag, så gulliga är dom som jobbar där verkligen.
Och favoritgodis blev det också.


I'm gonna pick up the pieces, And build a Lego house

I'm out of sight, I'm out of mind. I'll do it all for you in time

Mycket bilder

Galna utekvällar, mycket dricka, skratt, bilder, dans, tårar, sång, spontant, vänskap, bästa vänner och väldigt mycket saknad. Utekvällarna på den tiden var så extremt bra!
Mycket bilder, skratt, flumm, bästa vänner, dans, hopp, känslor, prat, fint, spontant, vänskap, glädje,  sång och en helt underbar vän!

Julbak

Nu är det igång. Alla har precis kommit ut ur ugnen så snart blir det att smickra dom med lite kristyr.


Should I

Drar igång lite pepparkaksbakning. Ska dekorera lite hjärtan osv som mamma ville vi skulle pynta med lite fint. Blir nog bra.
 
Lite trevlig julmusik på detta också så kan söndagsångesten få försvinna lite kanske. Hejhå!

Fika

Har varit en sväng på torget och försökt hitta Julklappar. Går åt pipan med det där just nu faktiskt. Ska ta en sväng in till Gbg någon dag i veckan efter jobbet eventuellt, så får vi la se hur det går!

Och en fika på det fick det även bli. Massa tjöt och bara bra sällskap. Så mys!


Moster och kusin

Hittade denna bild liggandes i mapparna. En dag på liseberg då det togs ca 2000 bilder på bara den dagen. haha. Var man nybörjare med kameran så var man.

kloka ord


Världen är liten ibland

Första dagen på hogia är avklarad!
Efter jobb blev det en snabbis på apoteket sen körde mamma in mig till Pierre för att lämna spegel och lite kaffe på det, perffa!

Hem igen till en galen unge som blev helt förtvivlad när jag åkte ifrån honom direkt, så himla go! Kvällen spenderades med massa bus.
Och nu ska jag utmana mamma i lite kvällsspel. Och där orkar jag inte babbla mer!
Tjohejjjjj och en random bild som togs nyligen.


Mammas nya

Sådär ja. Saknas bara lite tavlor som ska upp på väggen. Jag föreslog något med lite rött i, så får vi se.


Ledig från jobb- IKEA

Haft en ledig dag från jobbet så jag och mamma åkte till IKEA en stund på förmiddagen. Vill flytta NU, verkligen ännu mer efter en dag på IKEA, jag älskar det stället. Ville köpa med mig en vit bänk till rummet, en ny spegel och massa nya kuddar. Men fick hejda mig lite. Köpte faktiskt bara ett vitt överkast till sängen, galgar till klädställningen och doftljus till mig själv. Och en spegel till en vän som jag förhoppningsvis kan lämna imorgon efter jobbet.
 
Ska tidsinställa ett inlägg där jag visar rummet jag gjort iordning till mamma som dyker upp senare ikväll. Nu ska jag iväg igen, tjohej!

Dear friend!

 

ZARA LARSSON

 
Så himla sjukt bra är hon. Zara Larsson som vann talang 2008 för dom som inte kommer ihåg. Snacka om att ha utvecklats mycket. Är helt kär i låten. Och inte alls avundsjuk på hennes utseende eller så, perfektion!

Massage

Har det gött och får massage på jobbet i väntan på att mamma kommer och hämtar mig. Göttgött!


godnatt

Nu ska jag krypa ner och sova. Klockan är ställd på 04.50 imorgon, jobbjobb!
Börjar bli lite pirrig för det nya jobbet som börjar nästa vecka, eller ja nya stället kanske man ska säga. Fortfarande samma jobb. Menmen ska nog gå bra :)
 
nu måste jag verkligen sova, godnatt på er!
Hittade denna bild bland vimmelbilderna från balen, perfekt dag!

Värdefulla ord

värdefulla ord, nybäddat, fina låt-texter, ljus och doft av värme och mys. Ett bra avslut på en bra söndag.

Allt det jobbigaste

Nu är allt det jobbiga över. Att skruva isär sängen, bära ut i förrådet, flytta garderober, slipa väggarna, tejpa, och ja allt det där pilliga.

Nu drar jag igång med lite målning. Ni ska få se resultat. Målar om mammas rum för dom som inte visste :)

Trött som jag är så ska jag börja ändå! Jag har myror i brallan heeela tiden!


5 hjärtan - 5 sanningar

Jag är nog allergisk mot tända lampor på kvällar, speciellt på vintern. Det ska vara mörkt, tända ljus och ja mys helt enkelt!
 
♥ Jag brukar släcka lamporna på toaletten när jag ska duscha. Tänder ljus och ja duschar i mörker och värmeljus. Har man inget badkar får man lösa det på annat sätt känner jag. Japp, lite så känner jag.
 
♥ Tycker det är jobbigt att gå ut ur duschen, just för att det blir så hiiimla kallt. haha!
 
♥ Skickar alltid nattsms med någon/några typ. Alltid lite smstjöt innan man ska sova. Det är mys!
 
♥ När jag ser kärleksfilmer blir jag tokig. Jag menar, jag vill ju också vara kär och ha det sådär helt perfekt. Men man kan ju alltid drömma sig bort lite. Bara lossas att det är en själv som är med i filmen. Okej, desperat!

Mys

Har haft en mysig stund på kvällen med bak, musik och tjat. Vi bakade lite lussisar och jag blev en bull-tant tydligen. Ni ser mig ligga där så fint, sååå fint!

För övrigt så är bloggen inte alls som den ska.. Men orkar inte nu


borta

Såg att menyn hade försvunnit. Ska försöka fixa det, men inte idag.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med gosig filt och någon film. Hörs imorgon igen!
Jag och Emma.

Känner typ..

Känner mig typ såhär ja! Trött och butter! Haha. Trött och seg hela dagen på jobbet.

Kände mig dock lite piggare när jag kastade snö på jobbarkollegan. Fick in väärldens fullträff på taket så det bara öste ner snö! Och där stod han så fint och fixade bilen, sådär inte alls medveten om det, så blev ju bara bättre! Mohaha elakast!


Vinterland

2 bilder från fotorundan igår. Mer dyker upp. Orkar inte kolla igenom allt nu så det får dyka upp allt eftersom.

såhär cool

hahah herrejösses, lite egos när man kommer hem, japp
Fick inga outfitbilder men jag körde på helsvart. Svarta jeans, svart topp och en svart kavaj över det. Piffade upp det med guld halsband och guldklocka.
 
Idag har jag typ ingen röst heller, men men det var riktigt kul igår och herregud vad jag saknar alla dessa utgångar.
 
Idag ska jag hjälpa mamma att börja måla i hennes rum. Så på med lite arbetskläder och dra igång målningen!
 
Dyker upp lite bilder här ikväll så vi hörs då, bajbaj!

Redo!

redo för harrys. Lukas ville vara med på lite bild :) Söt pojk!
Nu ska jag snart till lite förfest med vännerna! Hörs imorgon, hejsvej!

1 december

Var ute i morse på en runda med vovven och kameran som sällskap. Fick ett par fina bilder faktiskt, bjuder på en så länge. Fler dyker upp imorgon.
Hästar är fina men närmre behöver dom inte komma. Luktar inte det godaste heller men som sagt, fina djur!