2012

I februari åkte jag till Afrika- Namibia i 2 veckor med klassen, en helt sjukt underbar resa med så mycket lärdom. Vi var på safari, åkte fyrhjuling, badade massor, gotta oss, gick i skola 1 vecka, gjorde arbeten och redovisningar tillsamans med afrikanerna i skolan, sov i bussen efter att vi såg en ödla på väggen i våran lilla lya(barack? haha), satt sent uppe för att lyssna på lejon och i förhoppning med att se ett komma fram i lejonhålet, satt ute och prata länge på nätterna och det kryllades av helikopter-skalbaggar. Asså helt sjukt vad stora dom var och lät som en helikopter.
En resa som gav en väldigt mycket. Att se hur andra faktiskt lever och efter detta så fick man sig en väldig tankeställare- vi lever väldigt bra jämfört med andra.

Tillbaks i skolan och projektarbetet med Sofia drog igång på riktigt- CCF(Cheetah conservation fund. Kul ämne!
Var på Harrys direkt när vi kom hem från Afrika. GRYMT var det. En del harrys-utgångar har bjudits på lite då och då. Inte så mycket gbg som det var 2011.
16 maj var jag på bal- en av dom BÄSTA dagarna på hela året. grym dag!
Chillade lite trots att Matte C prov väntade. Och efter Matte C provet som förövrigt gick åt skogen så solades det på skolans kulle.
 
Sista provet i skolan var gjort och studenten närmade sig. Målning av lakan pågick fulla dagar och vi taggade med musik och det spreds bara en massa glädje.
och där kom dagen som vi längtat efter så länge- STUDENTEN!! Vilken dag och vilka vänner man har. En av dom BÄSTA dagarna på året också. 1 av den bästa dagen i mitt liv.
midsommar firades med denna going- Sofia. Vi hade det mys hemma hos henne med go mat, dricka, sång och massa tjöt.
Besökt Liseberg och vunnit stjärnvinst för första gången. OCH åkt atmosfear och annat som jag aldrig vågat sätta mig i tidigare. Jag var livrädd men jag var grym!
Jag och Sofia åkte till Turkiet och gottade oss en vecka i värmen med restaurang varje kväll, shopping, båttur och massa solande, underbart!
Satt mycket vid havet, lyssnade på musik, hade med mig choklad och avnjöt sommarens eftermiddagar efter jobb.
Jag har umgåtts massor med denna fina människa, fotat, fikat, tjötat, filmat, shoppat, fnittrat, dansat och en massa påhitt har vi haft för oss. Gangnam style har följt oss genom dagarna, haha ;)
Som sagt, lite fotande har även fått vara med detta år. Mest med Elvira men även lite smårundor har blivit.
Umgåtts med nära och kära.
Parteeey. Tummen upp på året!
 
Och ja, massa mer. Skulle kunna fortsätta i all evighet. Men här fick ni en liten sammanfattning av året i bilder.
Jag har haft ett toppenår och hoppas på ett ännu bättre med lite spännande nya upplevelser i vardagen, jag tror det kommer bli ett riktigt grymt år. Känns som att detta året är ett år som bara kommer bli bättre och bättre. Kanske man blir kär också ;) man vet aldrig vad som dyker upp. Jag vet i allafall en sak som kommer göra mitt år helt GRYYMT SJUKT jäkla bra! Tänk på den ni! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback