lite nytt

Det senaste har det blivit en hel del utgifter om man säger så. Ullared, grebbestad, göteborg, ikea, trollhättan och andra trevligheter.
Så tänkte slänga upp lite nytt, allt kommer tyvärr inte på bild. Mycket är ju inredning så det får dyka upp i nästa inlägg då jag tänkte visa rummet, det blir bara bättre och bättre det här med rummet, lite små grejer kvar. Och lite längre fram är tanken en ny säng, men det får väntas ett litet tag till.
En liten titt på vad som fått följa med hem det senaste. Orkade tyvärr inte ta en bild på allt för sig..Men det dyker väl upp så småningom


Lite av det som blivit inhandlat. Från Ullared blev det mest, hårprodukter, lite smink, min underbara jumpsuit som är hur go som helst, 100 ljus, bälte, parfym, sjalar och lite inredning. Inredningen dyker upp i nästa inlägg.
 
Nya träningskläder har blivit inhandlat idag i grebbestad, nu ska det köras igång!! Ville köpa massa mer men fick stoppa mig. En HH jacka var nära att tas med, men icke! Lite för dyrt för tillfället! :) Sportbhn är för övrigt inte rättvis i färgen, möjligtvis på första bara.
 
Ska ta och fixa inlägg på rummet redan nu ikväll, hörs då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback