Do you know that?

Jag tycker det är läskigt att slänga soporna. Ja jag vet, låter ju helt sjukt. Men tänker alltid att det ska komma upp en hand ur det där hålet man slänger soporna i, hur läskigt hade inte det varit liksom och hur troligt är det liksom?
Jag måste ha min mobil bredvid mig när jag sover. Innan var jag alltid tvungen att ha den i sängen bredvid mig. Men nu har jag ju skaffat mig ett litet "bord" vid sängen så nu ligger den där så fint på kvällarna
Jag går nästan alltid runt med luddiga strumpor på kvällarna. Det är ju så skönt med luddiga strumpor. Förstår ni vad jag menar med luddiga strumpor? sådanna som är så mjuka eller har typ sådant mjukt ludd på sig. Ni hänger nog med på själva grejen. Mysiga strumpor på kvällen är vad jag försöker komma fram till.
Jag kan bli "jätteavundsjuk" på dom som tar bra bilder. Alltså typ fotografer som har världens objektiv och världens kamera. Då tänker jag "Jag vill också HA!" vet inte om jag ska kalla det avundsjuk direkt. Men tänker, tänk om jag också hade det. Då skulle jag ta kort på det och det och drömmer mig lite bort. Men tur är väl det att jag kan få inspiration i alla fall! ;) haha
Jag kom just på mig själv att jag skrivit jag på varje mening. Då kan jag väll passa på att jag gillar inte när det enbart handlar om "jag". Men nu var ju detta en sådan grej att jag skulle berätta om mig själv. Men ni hajjar nog vad jag menar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback