pysslar och sånt!

Ja, det har jag för mig nu!
Har pysslat med ett par jeans nu på kvällen. Klippt, fransat och ett test till blekning. Är ett byxben i test av blekning nu. Imorgon ska jag köpa nitar och göra shortsen klara. Supernöjd redan nu! men imorgon när nitar kommer på, då blir det nog perffa!
Så roligt när resultatet blir som man tänkt sig. Blekningen är spännande i och med att resultatet kan bli så olika, Att göra batik blir riktigt coolt, ett försök till det imorgon kanske!
 
Så, imorgon när jag köpt nitar så ska jag pyssla en stund till. Fick rotat fram ett par jeans som jag ska se om jag kan fixa imorgon också :) Resultatet kommer imorgon, så ha utkik vettja!
 
Annars idag så har jag träffat Sofia, mysigT. Och efter det vidare till kusinen som fyller 18 år imorgon men hade släkten där idag, trevligt och god mat! Fick träffat mina favoriter också, dom växer så det knakar! :)
 
Just nu så¨är musiken igång och jag funderar på att ta mig till brorsan där han har fest med kompisar. Är härligt att dricka med lite äldre killar också, är på ett helt annat sätt än människor i sin egna ålder :)
så hejhej, återkommer imorgon igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback