uttråkad och en massa tjöt

Jobbigt att behöva säga det men sommaren börjar närma sig slutet. Att behöva dra på sig jeans och dylikt känns lika jobbigt varje gång, vill gå barbent, gå barfota och allt som hör till.
 
Men hösten är ju en rätt mysig årstid som innebär ljus, mörker, mys, regn osv. Mysigt så länge man vistas inomhus tycker jag allt. Har även passat på att köpa lite mysig höstinredning faktiskt. Goa filtar, doftande ljus och nya sänglakan.

I helgen blir det mer shopping. På lördag morgon tar jag och Sofia en liten roadtrip till Ullared. Förhoppningsvis kommer jag hem med mer inredning till rummet, lite klädesplagg kanske(ingen fantast av deras kläder riktigt) men enkla plagg åker nog med. Är framförallt ute efter inredning till rum så som massa mysiga kuddar, tavlor, ramar till mina förstoringar och lite smått och gott helt enkelt! :)
Direkt när vi kommer hem blir det att göra iordning sig och fixa sig för kvällen då det väntar utgång på harrys, ska bli riktigt kul!
 
Har även bokat frisörtid imorgon, blir klippning och slingor :)
Herrejösses vad jag babblar på här såg jag nu, haha! Förresten, nästa vecka åker jag och mor till grebbestad och shoppar yttligare, ska bli kul!
Lite som fått följa med på det senaste dagarna. Parfym, vita byxor med guld-detaljer och moroccanoil till håret. Så kallade "magioljan". Har bara testat oljan 2 gånger men vad jag känt av så gillar jag oljan skarpt redan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback